Fájjnak a melleim és néha a méhnyakam is szúr!Mi lehet?
Figyelt kérdés
Melleim 3 hete fájjnak leginkább oldalt!Nem mindig!3 napja megint bele kezdett!Most már a bimbómnál is és a bal fele kijebb is jött vagy hogy fogalmazzam!
Menstruáltam is 2 hete.
Rosszullétem 2-3 napja van.
Méhnyaknál meg úgy érzem mintha szúrna és húzódna össze!Tegnapelött este még fájjt is!
Valaki volt már így?Orvoshoz nem nagyon szeretnék menni főleg ebbe a koronás sz*rba!
Válaszokat előre is köszi!
2020. okt. 20. 16:43
1/5 anonim válasza:
Én mindenképpen kivizsgáltatnám ezt egy orvossal.
2/5 anonim válasza:
nemtudom hogy pontosan annak mik a tünetei de menj el orvoshoz mert lehet méhnyakrák is
3/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem:(
Talán az a méhnyakrák oltás meg védd amit 3 éve kaptam!😅
2020. okt. 20. 16:53
4/5 anonim válasza:
Méhnyakrák ellen nem, csakis HPV elleni védőoltás létezik, ami az esetek 70%-áért felelős. Te beletartozhatsz a fennmaradó 30%-ba.
5/5 A kérdező kommentje:
Az szép
2020. okt. 20. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!