Miért fáj várandósan a méhem a legapróbb fizikai megterhelésre?
6 hetes várandós vagyok, egy hete észleltem, amikor egy pár kg-os ládát megemeltem, hogy utána két órán át lüktető fájdalom jelentkezett a méhemben. Nem az a furcsa méhszalag-nyúlós fájdalom, ez kellemetlen, könny-kicsordulós.
Tegnapelőtt megemeltem egy diszperzites vödröt, utána fél napig a felülés is fájdalmakkal járt. Belenyilall a méhembe, mintha odaütöttek volna.
Neten kerestem hasonló tünetet, nem találtam.
Volt már két várandósságom, akkor semmilyen súlytól nem volt bajom, nem értem... félek, rosszat teszek a picinek.
Voltam dokinál, persze elhessegette a félelmem. Hüvelyi UH-t csinált, nem tudom, azon azonnal észreveszi-e, ha pl méhen kívüli.
Van valakinek ötlete, mi lehet ez?
Köszönöm!
Fogalmam nincs, hogy mitől lehet ez, de minek emelgetsz terhesen diszperzites vödröt meg ládát? Majd ne adja Isten elvetélsz, utána meg itt picsogsz szidod-hordod az orvosodat, hogy elment a babád.
Jobban kellene vigyáznod magadra/magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!