Volt már valaknek ilyen? Pecsételő vérzés menstruáció helyett.
Köszi a választ. 41 éves vagyok.
Amúgy keresnék másik orvost, de mindegyik azt mondta, hogy csak jövőre tudnak fogadni. Kész röhej.
Volt. Velem se csináltak semmit. Azt mondta az orvos, hogy ha még egyszer lesz ilyen, akkor van szükség komolyabb vizsgálatokra. Mivel nem fordult elő többet, ezért nem lett semmi.
Magánorvosnál próbálkoztál? Nálunk tb-s ellátásnál most kb. 60 nap az előjegyzés, de magánrendelésen kb. 1 hét.
Milyen vizsgálatokat csinált eddig az orvos? Az is lehet, hogy tévedett vagy nem volt elég alapos. És ha eddig nem derült ki, akkor pedig tovább kellene vizsgálnia. Csak úgy elküldött, hogy "bocs, nem tudom mi bajod lehet"?
Szerintem mindenképpen válts orvost, ettől a mostani problémádtól függetlenül. Ha legközelebb lesz valami, már ne hozzá menj.
Sajnos most vagy vársz, vagy elmész magánrendelésre, de ott mire minden vizsgálatot megcsinálnak, az nagyon sokba fog kerülni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!