10 napja késik a menstruációm, a tesztek negatívak. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Februárban volt egy mellnagyobbító műtétem, addig szedtem fogamzásgátlót, majd abbahagytam. Utána egyre több idő lett a ciklusom: 29, utána 40, 36, 39 nap, és most az 50. napnál tartok, de még mindig semmi jele a menstruációmnak. Egyébként amikor megjön, normálisan vérzek 4-5 napig, nincs vele semmi baj. Szeptemberben egész végig nem volt meg, de elég sokat stresszeltem (költözés, munkaügyek miatt.) Egyébként párommal óvszert használunk a tabletták abbahagyása óta. Szerintetek mi bajom lehet? Hétfőre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, de addig is szeretnék kicsit megnyugodni. Bár tudom, hogy ez nem normális, még sose volt velem ilyen, mindig 28-31 napon belül volt a ciklusom. 24 éves vagyok.2020. okt. 14. 10:09
1/5 anonim válasza:
Szétborogatta a fogamzásgátló a hormonháztartásodat.
2/5 anonim válasza:
Elsö: teljesen hülyeség, amit írsz, ha a fogamzásgátló lenne a probléma, akkor nem fél évvel az abbahagyása után ekzdödnének a problémák és föleg nem fokozódnának.
Kérdezö: menj ez nögyógyászhoz, és vizsgáltasd meg magad, több oka is lehet a problémának.
3/5 anonim válasza:
Nekem Dianille fogamzásgátló mellett volt, hogy 3-4 hónapig nem jött meg, szintén negatív tesztek. Elküldtek ultrahangra(nem volt semmi), akkor teljesen kikészültem, aztán írtak fel Nuvaringot, azzal szépen beállt, viszont sokat híztam mellette, úgyhogy azt is abbahagytam.
4/5 anonim válasza:
# 2
Ó, dehogynem, simán lehet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!