Csajok nektek is “maszatos” lesz a bugyitok napkozben?
Figyelt kérdés
Napkozben termeszetesen mozogsz, pisilni mesz esetleg valamilyen inger er de amikor haza ertek nektek is maszatos a bugyitok? Olyan feheres...
Ez termeszetes? (Nem feher folyasrol/barmi fertozesrol beszelek) hanem hogy tenyleg latszodik hogy hasznalva volt az a bugyi azon a napon
Persze este furdes utan egeszen reggelig semmi, teljesen tiszta
Vagy ez csak tini korban ilyen ?
18L
2020. okt. 11. 00:17
1/11 anonim válasza:
Mindenkinek van folyasa, igy tisztul a huvely, ez termeszetes. A mennyisege a havi ciklusodon belul is valtozhat, de egyenenkent is eltero lehet, van akinek bovebb, van akinek meg keves. Ha neked sok, vagy egyszeruen zavar, akkor hasznalj tisztasagi betetet.
2/11 anonim válasza:
A hüvely egy nedves terület, természetes hogy folyamatosan ürül belőle bizonyos mértékű váladék, kinek kevesebb, kinek több. Erre való a tisztasági betét.
3/11 anonim válasza:
Nekem barna csíkos szokott lenni.
4/11 A kérdező kommentje:
1,2 valaszolo
Ti mindig hasznaltok betetet?
2020. okt. 11. 01:11
5/11 anonim válasza:
2-es vagyok, mindig használok tisztaságit, így érzem magam komfortosan és frissen.
6/11 anonim válasza:
A fehér folyás nem betegség, a méhnyaknyák köznyelvben használatos neve. Teljesen normális, a nemi érés elkezdődésétől tapasztalható, nem csak tinikorban.
7/11 anonim válasza:
Én is tisztasàgit hasznàlok minden nap. Always to go.
De neked kell kitapasztalni neked melyik a jo
8/11 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok csajok! Koszi a valaszokat
Puszi nektek
2020. okt. 11. 13:01
9/11 anonim válasza:
Tisztasági betétet használok minden nap (kivéve, amikor menszesz van). Carefree Plus Long.
10/11 anonim válasza:
Én nem használok tisztasági betétet, az a kis maszat nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!