A nagylábujjamon nagyon durva/kemény bőrkeményedés van már eljutottam oda, hogy fáj is. Valami tipp, hogy mit tudnék vele csinálni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 23:48
2/8 anonim válasza:
Hosszú fürdés után bőrkeményedés eltávolító műhabkő (drogériákban kapható 3 féle keménységben - közepest vagy keményet ajánlok). Aztán Herbioticum sarokpuhító krém, ezzel reggel/este.
3/8 anonim válasza:
Áztasd be, akár egy fürdés alkalmával, vagy lavórba 20 percre. Sarokreszelővel, habkővel lejön. Nem szoktad a sarkadat se leszedni?
4/8 anonim válasza:
Hosszútávon csak a lábbelik megválogatása segíthet.
5/8 anonim válasza:
#4: ez alatt mit értesz? Mert én gyerekkoromtól csak kényelmes, gumitalpú bőrcipőket hordok, otthon mezítláb mászkálok és szinte állandóan bőrkeményedés van a sarkamon, nagylábujjamon. (#2)
6/8 anonim válasza:
Áztatás után töröld szárazra és ajánlom az elektromos bőrkeményedés eltávolító készüléket.
Ajánlom:
Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz.
Célzott segítség a biztos és effektív bőrkeményedés eltávolításhoz. A Scholl Disc System segít megvédeni a környező egészséges bőrt.
-Azonnali fájdalom- és nyomáscsökkenés
-Puha párna az azonnali fájdalom- és nyomáscsökkenés érdekében
-Bőrgyógyászatilag tesztelt, öntapadó
Minden este kend be alaposan körömvirág kenőccsel és húzz rá zoknit.
Drogériákban kapható többfajta krém ilyesmire.
Remélem tudtam segíteni.
7/8 anonim válasza:
Azt, hogy a bőrkeményedés nem a semmitől van.
8/8 anonim válasza:
Nekem is van és leszoktam reszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!