Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 9. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9, és hogy kell elképzelni? Vesz az ember vagy 10-et és cserélgeti? Csak mert gondolom kézzel kell kimosni, nem tenném be a többi ruha közé a gépbe. Kézzel viszont nem tudok centrizni, napokig száradna.

Persze, fürdésnél magamról is lemosom a vért, de a bőrről könnyen lejön. Az anyagból viszont nehéz kisikálni és meg is fogja. Plusz ha sokszor vérrel szennyeződik egy anyag akkor egy idő után gondolom egyre szagosabb lesz. Beleivódik teljesen.

2020. okt. 29. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Úgy hogy olyan anyagokat tartalmaz amitől vérmergezést lehet kapni (toxikus sokk szindroma) aki hajlamos rá sajnos nagyon komoly gyulladást kaphat tamponnal.

Hát a this is redy oldalán szépen le van vezetve a mosása, használata, hogyan erdemes méretet választani stb. És igen az a legjobb ha van belőle legalább 3-4 és azok cserélődnek. Egy olyan szivacsos valami van benne ami felszívja a folyadékot és se alul se oldalt nem engedi ki meg ha jól tudom több variáció van a szivacs vaatagsága nedvszívó képességére is. Ha két meret kozott vagy inkább a kisebbet kell választani mert azért érthetően nem szabad túl lazának lennie. Az oldalon annyit javasolnak a mosáshoz hogy előtte lekell áztatni és ki kell nyomkodni (nem szabad csavarni) utánna 40 fokon (hogy minél tovább birja) mehet a többi rucihoz. Nem szabad oblitot meg vizlagyitot hasznalni mert roncsolja az anyagot nem lesz olyan jó nedvszivó.

Szerintem ha valaki kiakarja próbálni először vegyen egy darabot amit kiprobal mondjuk egy lazább vasárnapon. Ha nem válik be az erősebb napokon vagy nem erzi magat az ember komfortosan,az utolsó napokra szerintem akkor is használható ha kényelmes az meg csak a méreten múlik. Meg most nem vagyok biztos benne de lehet visszaküldhető vagy cserélhető ha nem jó de ennek utánna kell járni

2020. okt. 29. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!