Miért tragédia sok nő számára, ha úgy alakul, hogy császárral kell szülnie?
Figyelt kérdés
Ha a kisbaba egészsége a tét, nem éri meg?2020. okt. 9. 08:57
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, én nem éltem meg annak. 1 hüvelyi, 1 sürgősségi császár után a harmadikat direkt programcsászárnak kértem. Semmi különbség nem volt a gyerekeim fejlődésében, a kapcsolatunkban, vagy akármiben.
3/13 anonim válasza:
Mondjuk ha valaki 3-nál több babát szeretne, annak nem olyan jó, ha becsúszik egy császár.
4/13 anonim válasza:
Mert csorbul a “ bezzeg en EZT IS meg tudtam csinalni EGYEDUL” erzetuk, ami finoman szolva is baromsag. En kinevetem ezeket. Amig valakinek van pofaja leszolni / lenezni a csaszarral valo szulesemet, addig en sem sajnalom kinevetni es sajnalkozni a kitagult / szetrepedt alfelet! ( persze mindketto hulyeseg, na de akkor legyunk igazsagosak, nem?)
5/13 anonim válasza:
En eleve csaszart akarok, nem szulnek olyan helyen, ahol nem donthetem majd en el.
6/13 Morzsi007 válasza:
Hát én még nem hallottam olyat, aki ebből ügyet csinált volna, inkább az van, hogy így szeretnének szülni legtöbben.
7/13 anonim válasza:
Aki szerint a csaszar nem “szamit” szulesnek, az olyan agyi szinten van, hogy ertelmetlen meggyozni, vagy akar megerteni a gondolatmenetet.
Vannak ostoba emberek, es a fent emlitettek hatarozottan azok.
8/13 anonim válasza:
5-ös...A császár egy komoly hasi műtét és nem kívánsághangverseny.
9/13 anonim válasza:
Lehet azért, mert a legtöbb embernek nincs igénye egy műtétre, ha nem muszáj?
10/13 anonim válasza:
Ez furcsa, én kifejezetten azt akarnám mindenáron, ha aktuális lenne.
Nem nagyon hallottam még, hogy ez bárki számára tragédia lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!