12 éves húgom (Dorina) mièrt nem mondja el hogy megjött az első menzesze?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 16:27
11/23 A kérdező kommentje:
De ha tesók lennènk, akkor tudnom kène?
2020. okt. 8. 19:14
12/23 anonim válasza:
Semmiféle formában nem kell róla tudnod. Ő tudja rólad, hogy neked mikor volt először magömlésed? Majd ha ő úgy érzi, akkor megossza veled, ha nem, akkor meg így jártál. Én sem mutogattam a véres betétemet a bratyómnak soha. Anyu tudott róla és pont.
13/23 anonim válasza:
Ez száz százalékosan az ő magánügye, tartsd tiszteletben!
14/23 A kérdező kommentje:
Ok
2020. okt. 9. 06:36
15/23 anonim válasza:
Szerintem az én bátyám (Marci) a mai napig nem tudja, mikor jött meg, szerintem nem is érdekli, reklamálni meg pláne nem jött oda, amiért nem lobogtattam anno előtte a véres bugyit
16/23 anonim válasza:
igazabool majd elmondja neked hogyha szuksege lesz betetre meg tamponra ha nem lesz otthon mas
17/23 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2020. okt. 11. 11:54
18/23 anonim válasza:
Én se mondtam el a nővéremnek. De nem is titkoltam. Tud róla de kihelyezetten neki nem mondtam soha. Szerintem ez így furán jönne ki hogy eléd áll és azt mondja: képzeld bátyó, tegnap megjött
19/23 anonim válasza:
Miért kell ilyen fiatalon már a nemiszervel foglalkozni?! Perverzek.. Ezek a mai kisgyerekek.. Idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!