Barna folyás, mitől?
Figyelt kérdés
Ugy egy hónapja, kicsit véres folyásom van. Nem mentem dokihoz, mert nem volt sok, aztán ma meg, konkrétan olyan érzés volt mintha megjött volna, de mikor elmentem mosdoba, csak sok barna folyás volt. Be kellett tennem egy betétet is. Ez mitől van?
Nem élek szexuális életet, és nem szedek fogamzásgátlót. 20l
2020. okt. 7. 23:50
1/2 anonim válasza:
Nekem menstruáció előtt közvetlenül van néha ilyen. Mondjuk ha 1 hónapja véres folyásod van az semmiképp sem egészséges.
2/2 anonim válasza:
El kellene menned nőgyógyászhoz. Peteéréskor pici vér, vagy menstruáció előtt/után 1-2 nap barnázás normális. Lehet fertőzés, de szervi, hormonális probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!