Érdemes lenne kipróbálni a tampont?
Nem vagyok sportoló, de általában erős vérzésem van. Tetszik a gondolat, hogy sokkal diszkrétebb és nem kell attól félnem, hogy esetleg át üt a nadrágomon. Arról lemondtam, hogy éjszakára is tampont használjak, de napközbeni használata nagyon elgondolkodtat...
Mit gondoltok, érdemes kipróbálni? Ha igen, mekkora méretűvel kezdjek?
24/L
Próbáld ki ha érdekel, ártani nem árt ha betartod a higiéniás szabályokat.
Nekem nem jött be mert egyrészt nem tudom ellenőrizni pl pisilésnél hogy mennyire van teli, a betétnél ugye rögtön látom. Plusz sokkal gusztustalanabbnak tartom mikor megfogod a zsinórt, kihúzod és vagy hozzá kell érned a véres végéhez hogy ne legyen röppályája, vagy hagyod kilengni és ki tudja mihez ér hozzá a kihúzás közben. És amikor becsavarod a vécépapírba, akkor is olyan lesz a kezed (tudom hogy vannak akik csak úgy bedobják a szemetesbe a véres tampont meg a betétet is de az szerintem gusztustalan hogy ott virít, akárki kinyitja a szemetest hogy bedobjon valamit) a betétnek meg ugye csak a belseje véres, szépen össze lehet hajtani és úgy becsavarni a vécépapírba.
Ráadásul ugyanúgy át tud ütni a nadrágon ha nem cseréli időben az ember, sőt, még könnyebb is így járni amiatt amit írtam, hogy nem látod mennyire van tele.
Márpedig ha valami egy madzagon lóg, annak van kilengése.
Vécébe soha nem dobnék nem odavaló dolgokat, a higiénia pedig alap, menstruációkor nyilván naponta többször tisztálkodik az ember hogy komfortosan és frissen érezze magát, tampontól vagy betéttől függetlenül 🤷♀️
Én is mondhatnám hogy te nagyon rosszul csináltál valamit a betéttel mert soha nem száradt rám és szaga sem volt soha, de szerintem tök értelmetlen belekötni egymás tapasztalataiba.
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
#2, még sosem próbáltam ki, mert valahogy nem is annyira hallottam róla, meg mindig azt mindták nekem hogy "nem egészséges" de most kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy talán vàlthatnék tamponra, ki szeretném próbálni😊
6. Iskolában megmondod hogy tisztálkodsz egész nap plusz torna óra? Munkahelyen sem lehet jobb a szitu.
Idegen helyen ha tojnak a szemetesre akkor így jártak és lehúzom. Biztos nem fogom zsebre vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!