Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért az Always betétet...

Miért az Always betétet szeretik a legtöbben? Tényleg az a legjobb? Vagy csak a márka miatt veszik?

Figyelt kérdés
Érdekes, mert ugye bár az a legdrágább, ahogy nézem. Mennyivel jobb a saját márkásaktól? Mitől jobb a többihez képest?

2020. okt. 6. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Always a legjobb nekem, de draga, ezert Gyengébb napokon Jessa vagy Libresse. Tamponbol pedig OB vagy Tampax.

Fontos, hogy megbizhato legyen, mivel van, hogy 200 embernek tartok eloadast, kinos lenne atazni a hallgatok elott.

2020. dec. 10. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Sok szempontból tényleg a legjobb, mert gyorsan felszívja amit kell, sokat meg bír tartani, megbízható stb. Bár nem mindenkinek ez a legideálisabb. Nekem pl valamilyen szinten felesleges, mert nagyon gyenge a vérzésem, így ami az Always nagy előnye, az számomra nem szempont. Én a Libresse-t szeretem legjobban, mert sokkal kényelmesebb, puhább, az Always nekem túl műanyagos a Classic, meg a Platinum is. A rózsaszín az már kellemesebb anyagú, viszont abból meg nincs 4-es méretben. Szóval nekem a Libresse a tökéletes választás, annak ellenére, h elismerem az Always előnyeit. Szerintem amúgy nincs átalános érvényű dolog, h melyik a legjobb. Mindenkinek más, amit magának kell kitapasztalnia, bőven van választék, próbálgatni kell őket, mert lehet, h valakinek pont az lesz a legjobb, amit még csak meg sem említettek.
2021. okt. 22. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!