Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elhúzódó menstruáció, aggódnóm...

Elhúzódó menstruáció, aggódnóm kellene?

Figyelt kérdés

22éves vagyok, általában pontos volt a menstruációm eddig 2x volt olyan hogy késett akkor volt hogy 2hónapig nem volt meg, de utána helyreállt. Mikor menstruálok 10ből- 9 alkalommal biztos hogy nagyon fáj a hasam.

Most viszont több mint 2 hete megvan, nem erős a vérzés, olyan mint a menstruációm végén szokott lenni, de egyéb panaszom nincs, nem fáj a hasam stb.

Nőgyógyászhoz menni fogok, de azért kicsit aggódom, esetleg van valaki akinek volt hasonló? Mi volt a probléma?

Fogamzás gátlót nem szeretnék szedni! Esetleg van valami módszer amivel elmúlna mert így elég kellemetlen megjelenni a nőgyógyásznál..

2020. okt. 6. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen. Felirtak 3fele verzescsillapitot, ennyi.

Viszont utána meg kellett találni a bajt. (Nekem cukorbetegség volt), de lehet pcos, IR stb

2020. okt. 6. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Hormonokkal nincs valami rendben. Elég sok minden lehet. IR, endometriózis, myoma, ciszta.
2020. okt. 6. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Még annyi hogy 10 nappal korábban jött meg és megvolt normalisan aztan mikor el kellett volna hogy muljon felváltotta barnás folyás és ez azóta is tart

Általaban 6napig van meg

2020. okt. 6. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a hosszas barnázás a hormonok nem megfelelő működése miatt szokott lenni.
2020. okt. 6. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is most pont ezzel voltam nőgyógyásznál csak nekem 1 hónapja barnázott már.. Doki nem talált semmi kórosat. Norcoult írt fel. Valószínű hormon zavar.. Nekem a stressztől, szorongástól borult fel. :/

Viszont en is féltem mielőtt nem mentem el orvoshoz és rá is paráztam, mert itt kaptam a jó kis tippeket, hogy ciszta, polip, méhnyakrák, myoma.. Kitartást és jobbulást ❤️

2020. okt. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!