Ájulós lányok, mit tesztek ez ellen?
Ha levegőtlen helyen bent kell többet állni, akkor érzem máris azt a tipikus melegséget, kis zsibbadást. Nem tudom mit tegyek ez ellen. Iszok vizet, probálok helyben lépegetni. Már félelmem lett, hogy el fogok ájulni. Alapjáraton nincs semmi bajom, kint melegben nem ájulok el.
Azért lenne jó ez ellen valamit tenni, mert orvosira járok, ott pedig a kórház az a hely, ahol meleg van, nincs levegő, szinte soha nem szellőztetnek. Ott szoktam ezt a leggyakrabban érezni, egyszer szinte elájultam, szerencsére ki tudtam menni a kórteremből és megkapaszkodni valamiben.
Szívbetegségem nincs, egyszer más ok miatt voltam kardiológusnál. Esetleg időnként szerintem alacsony a vérnyomásom.
Most pedig maszkot is kell tenni, lehet vizet se szabad vinni. Nem tudom így mi lesz. Jól fogna pár tanács. :)
Elég sokszor kellett csináltassak vérvizsgálatot ilyen olyan okból, de nem volt baj a vércukorszintemmel.
Mindig szoktam enni valamit ilyen alkalmakkor, hogy hátha nem lesz semmi bajom.
Eszek valami cukrosat,
Hűtöm a fejem (pl ha van nálam egy palack víz),
Leülök és akkor egyből jobban leszek
Ha nem lehet kikerülni a hosszanti állást? Például egyetemi gyakorlaton.
Cukrot nem ehetek sajnos (PCOS)
Rátapintott 3-mas. Szerintem is pszichés, talán klausztrofóbiád van.
Ha már a történés előtt rosszul lennél (bár ezt nem írtad, csak azt hogy félsz) a félelemtől hogy mi lesz ha.. akkor pánikbeteg is lennél.
Ahogy szokták mondani az alapbetrgséggel kellene tisztában lenni és azt kezelni.. Utána is olvashatsz, vagy keress fel egy szakembert. Vagy gondolkozz el hogy mi válthatta ki ezt, talán ott lesz a megoldás. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!