Mit jelent a citológiai vizsgálatban a P2 és gyulladás jelenléte?
Figyelt kérdés
Volt rákszűrésem ahol a P2 mellett gyulladás volt a leleten, de a hüvely kenetvétel eredménye teljesen negatív se gomba se bakteriális fertőzés. Mit jelent a gyulladás, mitől van? Kaptam rá kliont és majd lactofel.2020. szept. 27. 20:13
1/13 anonim válasza:
A p2 semmit. Teljesen normális. Azt neked kéne tudni mitől lett a gyulladás.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát azért kérdezem mert nem tudom. Mi okoz gyulladást ha nincs fertőzésem.
2020. szept. 27. 22:26
3/13 anonim válasza:
Heves közösülés, nagyméretű tampon stb.
4/13 A kérdező kommentje:
Ez már érdekes válasz volt, ilyenre nem is gondolnék, de hát lehetséges., köszönöm
2020. szept. 28. 18:40
5/13 anonim válasza:
Mondjuk a klion a kórokozók anyagcseréjére hat és így pusztítja el őket. Fertőzésre adják. Nem lehet hogy valamit félreértettél és mégis van valami baci? Mert a klion magában is okoz érzékenyebbeknek gyulladást. Nekem még enyhe vérzést is csinált. Amit írtam arra kicsit fura hogy ezt adták. Milyen tüneteid vannak?
6/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy méh tükrözéshez kellett a kenet és a citológia. A kenet az mind negatív, és a citológián volt olyan hogy p2 és bepipálva gyulladás. De nem nagyon értem mert nincs semmi folyásom, sem viszketés. Semmi eltérő dolog. Ma a méh tükrözésen az azt végző orvost is megkérdeztem hogy most kell vagy nem a klion kúra, erre ő meg azt mondta nem. Szóval most kinek higgyek.
2020. szept. 28. 21:28
7/13 anonim válasza:
Hát ez érdekes. De laikusok döntsék el a gyakorin? :/
Szerintem ha nincs kórokozó akkor felesleges a klion. De én nem vagyok orvos. Szóval inkább megkérdezném akkor mitől van a gyulladás? Mert írtam ugyan tippeket de azok csak tippek.
8/13 anonim válasza:
Ha semmi tüneted nincs hagyám a francba a kliont.
9/13 anonim válasza:
Azt csináld amit az orvosod mond és javasol. Ő tudja mit kell csinálnod, nem itt az idegen nők.
Lehet gyulladás úgy is hogy nincs nagyon észrevehető tünete.
10/13 anonim válasza:
Na de az egyik orvos ezt mondta a másik meg azt. Így mit csonáljon szegény. Egyebként ha mindig az orvososaimra hallgattam volna már nem élnék. Ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg. Tuti van valami online nőgyogyász is akinek el lehetnr küldeni az eredményt és kikérni a veleményét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!