Kaptatok suliban menstruációs felvilágosító csomagot, amiben tamponok meg betétek vannak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, még nem kaptam. Pedig Azt mondták, 16 éves koráig mindenki kap. Ti melyik márkától kaptatok ilyen csomagot termékmintákkal, és mennyit? És hány évesen küldték? Mit csináltatok vele, Azonnal felhasználtátok, vagy megvártátok míg megjön?2020. szept. 25. 18:22
1/6 anonim válasza:
Nem kaptunk, viszont az Always küldött postán egy promóciós csomagot, mikor 12 éves voltam. Maximum 1-2 egészségügyi és tisztasági betét volt benne, és egy füzet, amiben volt menstruációs naptár és néhány tipp melltartóválasztáshoz és a menstruációs időszak megkönnyítéséhez. Nyilván nem használtam fel azonnal, de mire megjött, már rég elkeveredett az egész
2/6 anonim válasza:
Nekünk postán küldtek, volt benne 2 fajta betét és ennyi. A márkára már nem emlékszem. És elég nevetséges az egész, mivel 7.-es korunkban kaptuk, én meg már 5.-ben menstruáltam, az osztálytársaimnak is legkésőbb 7. előtt kicsivel megjött már. Szóval semmit nem ért az egész, kipróbáltam mindkettőt, és egyik se jött be.
3/6 anonim válasza:
Én kaptam. Már nem is emlékszem, nem volt egy nagy szám. Azt a pár mintát egyrészt kipróbáltam, és lényegében akkor választottam ki azt a márkát, amit azóta is használok, másrészt megtartottam "végszükség" esetére. Azt hiszem, talán ált. isk 6. osztályban kaptuk.
4/6 anonim válasza:
Én màr 29 vagyok, kaptunk általánosan és középsuliban is. Always, libresse, ob. Kibontottam mert kíváncsi voltam miből mennyi van benne, de egyet se használtam el. Mai napig megvan mind
5/6 anonim válasza:
Igen, mi kaptunk anno az általánosban betétcsomagot. Tampon nem volt benne. Füzetet adtak mellé és egy menstruációs naptárat azt hiszem. Egy rózsaszínű nejlon borítékban volt benne. A márkát passzolom, arra nem emlékszem.
6/6 anonim válasza:
Nekünk egyszer adtak
7.-ben, de kb. 5-6 db betét volt benne (Always) szóval nem volt egy nagy szám + semmi füzet vagy ilyesmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!