Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön már meg?

Mikor jön már meg?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy hónapok óta késik vagy átállt, de papír szerint 5 napja nem jött meg. Megint. Hónapok óta ez van. Ha pedig megjön, 5 helyett 3-4 napos.

Napok óta fájdogál a hasam, mindig azt hiszem, hogy megjött de nem.

Tegnap amikor megtöröltem kicsit véres lett a papír. Azt hittem megjött de ma semmi. Szinte "száraz" vagyok. De a hasamat néha érzem ma is.

Nem mondom, hogy esélytelen a terhesség, de védekezünk és előző hónapban is megjött, minden rendben volt.

Miért van ez? Mikor jön meg végre?

17L

2020. szept. 25. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
menj nőgyógyászhoz
2020. szept. 25. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Ha minden hónapba 5 napot "késik", akkor a cikusod olyan hosszú. Nem 28, hanem 33 napos. Az se baj, hogy 3-4 nap a mensid, neked ilyen rövid.

Fájt a hasad, valószínűleg pms tünet.

2020. szept. 25. 13:54
 3/4 anonim válasza:
Ha csak 1-2 éve menstruálsz, akkor ez nem gond, ugyanis van akinek 1-2 ev mire beáll a ciklusa.
2020. szept. 28. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Hármas:

5-6 éve menstruálok. :/

2020. szept. 28. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!