Amikor megvan és cserélek betétet át lehet törölni magamat odalent a régi betéttel is vagy mindenképp törlőkendő kell?
Te fiú vagy?
Teljesen életszerűtlen a kérdés, pisiléskor cserélünk betétet, pisilés után pedig WC-papírral törölközünk meg.
A hüvely záróizmai is pisiléskor nyílnak ki, és akkor még kizúdul több dolog, azt is le kell törölgetni. De ugyanazon a területen folyik szét a pisi és a hüvelyváladék és a vér és az izzadság, ezért ezeket egy alkalommal WC-papírral töröljük le.
Ha kész, akkor tesszük be az új betétet, mielőtt felhúzzuk a bugyit.
Néha én is szoktam a használt betéttel megtörölni a dolgokat, de csak akkor, ha sok még a fehér rész rajta... Ha nagyon teli van, és mindenhol véres, akkor teljesen felesleges, mert csak mégjobban összekened magad... Viszont ha sok fehér rész van rajta, akkor szerintem nyugodtan lehet.
Jah, és nem feltétlen csak pisiléskor cserélünk betétet, én pl szoktam csak kimondottan a csere miatt bemenni a wc-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!