Amikor várjátok, hogy megjöjjön, mikor kezditek el használni a betétet?
Figyelt kérdés
amikor a mensit várjátok, szoktatok használni betétet, vagy csak akkor amikortól ténylegesen megjött? a végén pedig meddig használjátok? mennyit szoktatok "feleslegesen" használni a kezdete előtt, valamint a végén?2020. szept. 20. 11:00
1/5 anonim válasza:
Akkor teszem be mikor már látom hogy megjött. 3 óránként szoktam cserélni általában. Ha már kevés a vérzés akkor tisztaságit teszek be
2/5 anonim válasza:
Mivel mar jott meg mar nagyon hirtelen is, attol fuggoen biztositom be magam betettel, hogy mennyire volna lehetosegem hirtelen intezkedni. Otthonra nem, de ha utazas, kirandulas eseten volt mar, hogy napokig viseltem hiaba.
3/5 anonim válasza:
Mivel mindig használok tisztasági betétet, így nem gond, ha hirtelen megjön, csak lecserélem a tisztaságit egészségügyire.
Amikor meg már alig van, akkor visszaváltok tisztaságira.
4/5 anonim válasza:
Régen volt, hogy már a pms tüneteknél is elkezdtem használni a sima betétet (12 éves voltam és nem tudtam mikor jön meg pontosan), de így rengeteg betétet feleslegesen használtam el.
Most átváltottam a mosható tisztasági betétre, amit imádok és nem érzem, hogy felesleges kidobás, hisz csak kimosom. Emellett mivel még mindig nem állt be pontosan a mensim így intimkelyhet használok, amit reggel berakok, délután kiveszek. Így ezzel sincs "bűntudatom", hogy szemetelek feleslegesen.
5/5 anonim válasza:
Előtte max 1-2 nap, a vége után +1 napig.. Nem érzem úgy feleslegesen használnám azokat a betéteket, ezzel biztosítom be magam, h ne történjen semmi váratlan meglepetés.. Én úgy vagyok vele, h inkább legyen ott és ne kelljen, minthogy gyorsan kellene, de nincs ott... Amúgy sem tisztán dobom ki, mert azért a véren kívül más is van ott, ami nem baj, h nem a bugyin landol, hanem a betéten... 3-4 betétet pluszban nekem simán megér ez a nyugalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!