Micovag önmagában jó gomba ellen?
Sajnos van egy makacs kikezelhetetlennek tűnő gombám.
Jelenleg 1 hete hagytam abba a kúpot és a gyógyszert, de már vissza is tértek a tünetek meg a folyás.
Jelenleg teafaolajos flórahelyreállítót használok, de nem érzem elégnek és sajnos a dokim nincs jövőhéten, úgyhogy szeretnék addig valamit használni.
A canesten és a durva tásai nálam ki vannak zárva, mert nagyon érzékeny a hüvelyem.
Egyébként mindig ki van tenyésztve, biztos hogy gomba és a páromat is szoktuk kezelni 🤔
Probald ki a pevarylt.
3 kup, 3 egymast követő esten kell alkalmazni. Veny nélküli, 3000 ft körül van.
Ha aktiv huvelygombad van az ilyen teafa olaj es hasonló termékek kevesek lesznek.
De amugy a micovag hasonló, mint a vagilact egy fokkal erősebb.
Lényegében az is ilyen huvelyflora helyreallito, nem kifejezetten gomba ellen van..
Nyilván vissza fogok menni orvoshoz, csak nem tudok csak egy hét múlva, mert az orvosom szabin lesz 😞
A micovagon azért gondolkodtam addig is, mert annyit használtam már, hogy próbálnék valami kevébe durvát használni, hátha már az a gond, hogy a hüvelyflórám nem tud helyreállni(lassan 4 hónapja kezelünk majdhogynem folyamatosan) 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!