Fáj az intim tölcsér használata. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
31 éves nő vagyok, gyerekem is van. Mindenki jónak momdta az intim tölcsért, nekem is tetszene, de fájdalmas a használata. Felteszem és utána nagyon nyom. Sokszor ülni is alig bírok, mert ahogy mozdulok kb. csillagokat látok.
Rendeltem egy S-est, mert először Les volt, azt hittem túl nagy. Azonban ez is fájdalmat okoz.
Úgy gondolom jól teszem fel, nem szivárog.
Semmiféle betegségem nincs.
Még annyi, hogy a tampont azért akarom lecserélni, mert én eléggé száraz vagyok. Ha nem menstruálok, akkor egy mini tampon sem menne fel. Sőt sokszor csere után nem tudom feltenni közvetlenül a másikat.
Mi lehet a baj? Tapasztalt valaki hasonlót?
2020. szept. 19. 22:51
1/6 anonim válasza:
Milyen fajta kelyhed van? Igy,hogy nem irsz tipust, nehez segiteni, mert ezer+1 fajta letezik. De ugye tudod, hogy nem csak az szamit, hogy S vagy L meretu, ennel azert sokkal bonyolultabb megtalalni a megfelelot. Ajanlom egyebkent, hogy lepj be facebook-on intimkelyhes csoportokba, ott sok informaciot megtalalsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Neten rendeltem, azt hittem csak ez az egyféle van. Nem is láttam még sehol másmilyet.
2020. szept. 20. 01:00
3/6 anonim válasza:
Erdekes, mert ha beirod a keresobe, hogy intimkehely, kidob egy csomot. Egyebkent, csak hogy nehany tampontot mondjak, a kehely valasztasanal fontos a mehszaj magassaga, a huvely izomzatanak erossege, szamit az, hogy mennyire gorcsolsz amikor megvan, es az is, hogy szultel-e, illetve, hogy mennyit sportolsz. Lepj be facebookon csoportokba, es ott minden nagyon jol le van irva :) Es ha megbizhato helyrol, megbizhato, bevizsgalt kelyhet szeretnel rendelni, akkor az Emilla.me oldalt ajanlom nagyon.
5/6 anonim válasza:
Lehet hogy túl magasra helyezed fel azért fáj
6/6 A kérdező kommentje:
Hölgykehely. EU oldalról rendeltem.
Túl magasan nem hiszem hogy van, mert akkor szivarogna nem?
2020. szept. 20. 12:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!