Milyen alternativ menstruacios eszkozok vamnak?
Se a betèt se a tampon nem at igazi.
Mensis bugyi nem rossz de nekem veszitett a nedvszivo kepessegebol miota megvan.
Ti mit szerettek hasznalni?
Azert nemtudom elkepzelni h hasznaljam mert utana olvastam nyilvan.
Nem azt irtam h nemtudom h milyen....
A kehely nem okoz semmit. Ajánlanám, hogy olvass utána, hogy mit dugdosol fel magadba amúgy és hogy a betét valójában milyen anyagokat tartalmaz és azoknak mi a mellékhatása hosszú távon. Utána már kétszer meggondolod.
Mellesleg vannak kisebb kelyhek is tiniknek/szüzeknek.
Szted miert keresek alternativ eszkozoket? Pont azert mert nem akarok se betetet se tampont.
Kelyhet sem akarok magamba dugdosni, Te tedd ezt latom nagyon bevalt de masra nem kell raeroszakolni
Tudomásom szerint nincs más. A tampont amúgy rosszul is fel lehet rakni, akkor én érzem hogy ott van és kényelmetlen. De ha jól rakod fel azt se veszed észre hogy ott van. Én estére használok csak betétet mert biztosabbnak gondolom, nappalra viszi t nem akarom azt a pelenka érzést ezért akkor tamponra váltok.
Drágábbat kell venni pl OB Procomfort (amiben nem mellékesen egyenletesen oszlik el a folyadék) több benne a pamut, nem a legolcsóbb műszálasat. De van bio 100% pamut is.
Ezt találtam még :) egyszer használatos menstruációs lemez/korong aranyáron:
Azért nem használnék kelyhet, mert attól tartok, tágít, így is elég tág vagyok. Vagy alaptalan a félelmem?
(tampont sem használok, csak ha muszáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!