Intim mosakodótól lehet fájó, érzékeny a hüvelybemenet?
Figyelt kérdés
Szerintem kicsit dagadtabb is, mint szokott lenni.
2 hete használom és tegnap vettem észre. Illetve már pár napja éreztem valami furát, de azt hittem, hogy el fog múlni.
2020. szept. 16. 06:58
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Az kifejezetten erre a területre készül, nem irritálja a bőrt.
2/9 anonim válasza:
Lehet, ez valójában egy vegyszer. Semmi szükség rá.,
3/9 anonim válasza:
Lehetséges valamilyen összetevő irritál, allergiás reakció jött ki tőle. Pár napig szüneteld a használatát ha elmulik akkor valószínűleg az intim mosakodo volt a baj. Én a lactacyd sensitiv intim lemosót használom, sosem irritált, esetleg kipróbálhatod ezt is.
4/9 anonim válasza:
Én is ezért hagytam abba. Vagyis én azért, mert elkezdtem érezni, hogy utána mindig csíp valamiért.
Abbahagytas után azonnal meg is szűnt szinte a panasz. Utána próbálkoztam másikkal,volt, ami egyéb tüneteket is okozott.... 3-4felet próbáltam, xepil vált be nekem a legjobban, de végül arra jutottam, hogy nem kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez pont az xepil :(
Előtte használtam lactacydot, de az meg csípett és kiszárított. Sajnos nagyon érzékeny vagyok ilyen téren.
2020. szept. 16. 08:12
6/9 horvathviki0305 válasza:
Én a dermo med mosakodót használom, abból is sensitive-t. Az X-epil nálam is allergiás reakciót okozott. Ha esetleg kipróbálod, és az sem jó, akkor gyógyszertárban lehet venni teljesen allergén mentes, illatanyag mentes ph semleges mosakodót. Persze az egy kicsit drágább de ha mindenképp külön intim mosakodóra van szükséged akkor talán tényleg a gyógyszertári a legjobb.
7/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges intim mosakodót használni, a tejsav kívülről semmilyen hatással nincs a nemi szervre. Ugyanúgy allergizálhat, mint bármelyik tisztítószer a többi összetevő miatt.
8/9 horvathviki0305 válasza:
7-es: Egyetértek abban hogy bármelyik allergizálhat, viszont van olyan akinek kifejezetten orvos ajánlja mivel pont arra jó hogy ph semleges és nem fogja savasítani az intim területet mint némely "sima" tusfürdő.
9/9 anonim válasza:
+ van, aki izzadékonyabb, és nyáron jobban beizzad a p*nci, és talán jobb nem tusfürdővel átmosni napi 2-3x, hanem inkább intim mosakodót használ rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!