Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt hőemelkedés...

Menstruáció előtt hőemelkedés és fejfájás?

Figyelt kérdés

Napokon belül meg kéne jönnie, fejem már máskor is fájt, ma viszont felfigyeltem rá, hogy a testhőmérsékletem magasabb picivel az átlagnál, 36,9. Olvastam valamikor, hogy ez a hormonok miatt van, de kíváncsi vagyok másnál is így van-e?

Egyébként tök véletlenül figyeltem fel erre, nem megy 36,9 fölé több mérés után sem, rosszul viszont egyáltalán nem érzem magam. Csak egy picit parázok, hogy a sulis-boltos hőmérőzésnélk problémát csinálnak belőle.

2020. szept. 14. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hoemelkedes, de mensi elott lehet magasabb a hod.. Ha a homerozestol felsz, akkor hideg vizzel megtorolheted a fejed es kevesebbet fog mutatni az a "pontos" hőmérő. Visszaterve a mensi elotti hohoz.. Amint megjon a menstruaciod, minden reggel mikor megebredsz, merd meg a testhod es látni fogod hogy akar fel fokkal is lehetsz melegebb, mint mondjuk a 4.-6. Napon
2020. szept. 14. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
80 százalékban előfordul a fejfájás előző nap. hőemelkedést még nem tapasztaltam.
2020. szept. 15. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!