Apró pontokban meg van duzzadva a kis ajak körül, mitől lehet? viszket es szúr
Ezek kis pontok, szúrnak es viszketnek.
Tapintásra érdes talán.
Legjobbam a nyelvre tudnám hasonlítani, amikor ezek az apró szemölcsök megduzzadnak viszket és szúrna.
Hűséges hozzád a párod? (Együtt élsz régóta monogám kapcsolatban egy férfival?)
Persze a fenti kérdésem akkor állja meg a helyét, ha legalább 18 éves elmúltál, de inkább a húszas éveid közepén jársz.
Ha kevesebb vagy 18 évesnél, akkor leginkább az alsónemű anyagára való allergiára tippelek elsősorban. Előfordulhat még mosószer/mosószappan allergia, esetleg tisztálkodásnál használt nem megfelelő, "illatosított" szappan - adalékanyag allergia.
(Esetleg egyéb idegen "testtel"/tárggyal érintkezhetett a bőröd/nyálkahártyád.) Te tudod a valódi okot, én nem szeretnék túl intim kérdést feltenni nyilvánosan.
Online nőgyógyász több segítséget nyújthat, mint a laikus válaszolók többsége, akik nem minden esetben veszik komolyan az aggályaidat - és nem éreznek együtt Veled (test és lélek ÖSSZEFÜGG SZOROSAN!)
Oké tudom, nem a kérdésre válaszolok, de nem bírtam ki. 1-es neked tényleg nincs fogalmad arról, hogy egy mai 18 év alatti hogyan éli az életét? A fehérnemű anyaga. :)
Igen, valóban valamilyen anyag lesz a ludas. Mert sokféle anyaggal találkozhat egy 18 év alatti is :)
Amúgy, hogy ne legyek teljesen off. Lehet baktérium, vírus, higiénia, allergia. Akármelyik is legyen, bátran menj el nőgyógyászhoz, nem először találkoznak ilyesmivel. Ha elhanyagolod, később nagyobb baj lehet belőle.
1-es válaszoló vagyok.
Inkább csak "sejtem", hogyan élhetik az életüket. Nekem egyelőre nem született Magzatom, de A SZERENCSÉTLEN APAJELÖLT már négy éve udvarol nekem TELJES GŐZZEL és talán mostanában észrevesszük egy kicsit egymást...
Ui: remélem, hogy sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat kellőképpen. :)
Senki nem ment félre.
Voltam sztk nőgyógyásznál levett kenetet, visszatelfonáltam hogy akkor mi a helyzet azt mondta hogy minden ok semmi gyanúsat nem tálált. Mondta hogy ne használjak intim mosó cuccokat.
Ez volt 2 hete és azóta hol jobb hol rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!