Lányok! Nemrég kezdtem el tangát hordani, de ez mitől lehet?
Nap végén mikor leveszem, néha észlelem hogy picit foltos lett a hátsó része. Ez törvényszerű?
L
18
Talán nem zuhanyoztál le a nagy wc után. Vagy ha igen akkor nem kellene, lehet hogy a záróizmod nem zár rendesen bár ahhoz még fiatal vagy.
Szerintem próbáld ki a brazil fehérneműt, sokkal kényelmesebb és nem látszik át a varrás sem, ebből van pamut is. Létezik varrás nélküli is, az meg pláne nem, azt vékony nadrághoz is fel lehet venni, csak abból nincs pamut.
Ez lehet a gond, sajnos suliban nincs módom lezuhanyozni nagydolog elvégzése után. És suliból meg későn érek haza, mert még táncedzésem is van utána. De persze igyekszem rendesen megtisztálkodni odalent. De akkor ezek szerint nem vagyok elég alapos vagy nem tudom... :(
Köszi a tippet, hallottam már én is róla, mindkét fajtáról, többen dicsérték, lehet utánanézek. :)
6os
Nem mindig ahogy irtam csak neha. Eddig csak sima wc papirral toroltem de akkor megfogadom a tanacsot es szerzek be nedveset.
8as
Nekem sajnos nincs zuhira lehetoseg suliban ahogy irtam is, de koszi neked is a tippet.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!