Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vesegörcs lehet?

Vesegörcs lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap hirtelen egy pillanatról a másikra rettentően elkezdett fájni a hasam, görcsölt, sugárzott lefelé. Emellett a dereakam is fájt, a bal oldalon jobban. Alig bírtam menni is. Bevettem egy görcsoldót, lefekütem és pár óra alatt elmúlt. Most megint ugyanez van. Dokinak telefonáltam, de nem tud mit csinálni( korona miatt most ugye be se lehet menni a rendelobe).

Akinek vesegörcsee volt már, az ilyen volt?Vagy ha ilyesmi fájdalmai, akkor mi lett?

2020. szept. 7. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szánalmas ez a kibszott korona vírus miatti szrakodás. Elvileg a vesegörcs istentelen módon fáj, majd beszrsz. Lehet egy kő mozgolódik. Mindenesetre jó lenne egy UH-t legalább csináltatnod.
2020. szept. 7. 10:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen én is így hallottam, meg,hogy szülési fájdalomhoz hasonlítható. Azt nem tudom milyen, nincs még gyermekem, de ha ilyen akkor nem tudom, hogyan fogom majd szülni😅. Haza mellett jönnöm a munkából, mert ülni is fájt, aztá itthon lepihentem és most már enyhültek a fájdalmak, bírok menni is.

Mindenképp szeretnék egy ultranhangot csináltatani, de megint az a gond,hogy koronavírus. Szerettem volna más orvoshoz kontrollvizsgálatra időpontot kérni, majd elküldtek, hogy pont most romlik a koronavírus helyzet és most emiatt ne menjek be, csak ha sűrgős...

Ezt az ultrahangot viszont nem engedem el, mert így dolgozni sem tudok.

2020. szept. 7. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el magán ultrahangra.
2020. szept. 7. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!