A mellben lévő fibroadenóma fájdalommentes vagy érezhető az érintett mellben a jelenléte?
28 éves nő vagyok. A bal mellemben érzek 4-5 hónapja furcsa, diszkomfort jellegű érzést, tompa fájdalmat időnként. Magánúton voltam tavasszal emlő UH-n, ott kis méretű fibroadenómát állapított meg a radiológus, majd még elmentem egy héttel utána emlőcentrumba (sztk-sba), ott már nem láttak semmit, amiből mintát lehetne venni. Mivel azért vissza-visszatérően éreztem még az adott mellben a furcsa érzetet, júliusban ismételten visszatértem emlő UH vizsgálatra az emlőcentrumba, de ismételten nem találtak a mellemben semmi rendelleneset. Ezzel egyidejűleg ekkor voltam mellkas röntgenen is, ami negatív lett szintén.
Sajnos a negatív eredmények azért nem hoztak megnyugvást számomra ebben a kérdésben, mert továbbra is az említett bal mellemben érzem azokat az érzeteket, "buborékérzést", hogy valami van ott, enyhe fájdalomérzetet időnként, és mintha ki is tudnám tapintani a legelső alkalommal megállapított fibroadenómát, amelyet azóta már 2 emlő UH-n nem találtak.
El tud valóban tűnni csak úgy az a csomó, vagy azért érzem továbbra is a mellemben a fura érzést, mert csak ott van vmi?
értem, nem vagyok 100% ban biztos hogy jól tapintom ki
de maga tapintás nélkül is az a furcsa érzet ott a mellemben bent, sztem kell ott legyen vmi, hiába a legutóbbi 2 Uh már negatív volt
szerdára, jövő hétre sikerült időpontot kapnom egy elég elismert radiológus, dr. S_ebő Éva magánrendelésére, UH vizsgálatra, várakozásteli vagyok, vajon ő mit fog látni
Bízok benne, hogy minden oké :)
Lehet, hogy az ijedtség miatt érzed ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!