Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, a menstruáció alatt...

Lányok, a menstruáció alatt hogyan öltöztök? Igyekeztek kényelmes nadrágot (cicanaci, szabadidő nadrág) felvenni vagy ugyanúgy farmer, szűk nadrágok stb?

Figyelt kérdés

2020. aug. 26. 01:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha betétet használok, én pont a lazább anyagtól félnék, a szűk biztosabban odaszorítja hozzám, míg melegítőnél/szoknyánál könnyebben elmozdulna. De egyébként ugyanazokat hordom, mint máskor is.
2020. aug. 26. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
hát én kicsit másképp szóval ha nincs akkor farmer vagy világosabb gatya de ha megvan akkor csakis fekete cuccokba vagyok
2020. aug. 26. 10:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Eddig mindig amikor megjött, akkor ilyen kényelmes sötétszínű nadrágokban voltam pl cicanadrág vagy szabadidőnadrág, ezzel nincs gondom. De nem szeretnék iskola első hetén is ezekben lenni, csak nem tudom, valahogy félek olyankor szűk "rendes" nadrágokban lenni
2020. aug. 26. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
nekem pont suli kezdéskor fog megjönni szóval :/
2020. aug. 26. 14:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem is, pacsi ://
2020. aug. 26. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem lesz semmi baj a "normális" cuccokkal. Mért.is lenne? Gondold végig. Mennyi időközönként szoktad kicserélni? Nem hiszem hogy 45 percnél kevesebb időközönként. Szünetekbe el Tutsz menni. Mennyi időközönként szoktad érezni hogy elcsúszott? Nemhiszem hogy folyton csúszkál. Ezt is megtudod oldani szünetben a wc ben. És hidd el szűk, passzentos nacinál nem fog csúszkálni. Én amúgy ugyanúgy öltözködöm világos nadrágokba is. Szoknyát mondjuk nem nagyon veszek fel, de pl. Teniszen meg ilyenkor a teniszjátékosa sokkal kényelmesebb. Mondjuk suliba amúgy se hordanék szoknyát, max. Szeptember elején amikor meleg van, illetve májustól. De ki lehet bírni anélkül. Nyugi, semmi baj nem lesz.
2020. aug. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!