Hogyan használjam az intimzuhanyt?
Vettem egy ilyen intimzuhanyt: [link]
Valószínűleg bakteriális hüvelyfertőzésem van,és gondoltam addig jó lesz,amíg nem jutok orvoshoz.
Elolvastam a használati útmutatót,de nem tudom,hogyan tegyem be a hüvelyembe,mert nagyon szűk vagyok,és nem is tudom hova kell tenni.Most ne nézzetek hülyének,tudom hogy a hüvelybe,de nekem nincs rajta nyílás,hanem az egész zárt,pedig vhol csak kijön a vér.
Attól félek,hogy fájni fog ha bedugom:S
Segítsetek,még sose használtam ilyet.
16/L
annyira vékony a cső, hogy egész biztos fel tudod dugni
ha szűk is a hüvelyed, képes a tágulásra (ott jön a ki a baba is, gondolj bele)
de ha annyira nagyon szűk, vagy zárt, ahogy te fogalmazol, akkor viszont dokihoz kéne menned, hisz akkor lesz ezzel még gondod!
Ha nem ismered a testedet, nem nagyon fogod tudni használni szerintem... Az hogy nincs rajta nyílás, meg zárt, nyilvánvalóan butaság, ahogy az is, hogy szűk vagy. Attól, hogy nem látod/nem találod, még ott van a hüvelybemenet. :)
Az a baj, hogy ahhoz, hogy bártan használni tudd, ismerned kéne a hüvelyedet, hogy hol a nyílás, milyen irányba megy föl, milyen mély, stb. Viszont ha pont fertőzésed van, akkor az nem a legalkalmasabb időpont arra, hogy mindezt felfedezd magadon...
Szerintem most maradj inkább az ülőfürdőnél (kamilla, cickfark), ha elmúlik a fertőzés akkor ismerkedj az anatómiáddal.
25/L
Hát pedig muszáj lesz használnom,mert nincs más lehetőségem.
Azt tudom,hogy hol van a hüvelybemenetem,de gondolom a nyílás "eldugott" helyen van.
Az úgy jó lenne,ha az ujjammal kitapogatom,aztán feldugom a cső elejét,és benyomom a folyadékot?
Megmondam az előző kérdésnél is, hogy ne kísérletezgess, csak rontasz a helyzeten. Példának okáért a zuhanyt használat előtt/után mivel fogod fertőtleníteni?
Irány a doki. Majd ő megmondja, MILYEN baktérium, és ad olyan gyógyszert, ami jó rá.
Ellenben ha nem mész dokihoz, és a gyulladás átterjed a petefészkedre meg a méhedre, meddővé válhatsz. Ezt akarod?
vedd le a bugyidat, feküdj a hátadra, húzd fel a lábaidat, s egy tükörrel fedezd fel magad!
aztán ha megvan a hüvelybemenet, mehetsz a kádba!
ha a cső elejét be tudod dugni, akkor menni fog tovább is, addig told, amíg csak lehet!
Köszönöm annak,aki normálisan tudott válaszolni!
Képzeld,hogy el akarok menni orvoshoz,kértem is időpontot,de csak 19.ére adtak.Addig muszáj várnom,vagy van jobb ötletetek?
az intimzuhany nem gyógyszer, az azért tudd!
s miből gondolod, hogy bakteriális? gomba is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!