Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korotokban kezdtetek...

Hány éves korotokban kezdtetek el fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés

Azt olvastam valahol hogy ha valakinek erős a menstruációja illetve fáj neki akkor célszerű fogamzásgátlót használni mert hogy az szünteti a tüneteket

16/L

2020. aug. 22. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

16 éves koromban.

A fogamzásgátlótól nincs rendes menstruációd,csak egy megvonásos vérzés. Ha neked erős és fájdalmas a menstruáciod akkor menj el nőgyógyászhoz vizsgálatra aki rajon az okára, ne fogamzásgátlóval akard elfedni a problémát.

2020. aug. 22. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen kezdtem el PCOS miatt, de most hagytam abba, mert csak elfedi a tüneteket, nem oldja meg a fő okot. 19L
2020. aug. 22. 13:53
 3/6 anonim válasza:
69%
csak elfedi a tüneteket. a probléma ugyanúgy megmarad. menj el orvoshoz
2020. aug. 22. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen kezdtem, nagyon pontos menstruációval kizárólag fogamzásgátlási céllal. Ezenkívül másra nem szabad szedni. A fájdalmas menstruációt akár endometriózis is okozhatja, ami nagyon komoly betegség, menj orvoshoz és vizsgáltasd ki az okát!
2020. aug. 22. 15:00
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek

igazából nem csak azért szeretném hogy legyen egy megvonásos vérzésem

hanem azért mert van barátom és hát 👉👌 óvszerba nem bízom annyira

2020. aug. 22. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
Az óvszer a legbiztonságosabb védekezési módszer. Ha jó a méret és megfelelően van felhúzva nem lehet gond. Ha esetleg még is kiszakadna észre lehet könnyen venni.
2020. aug. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!