Még mindig nem jött meg, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Nem voltam fiúval soha. De már régen meg kelett volna jönnie ebben a hónapban meg sem jött és aggódom magam miatt hogy valami bajom lehet anyával is beszéltem erről szerinte életmód változás miatt van (kevesebbet eszek és tonázok mert fogyni szeretnék).A ciklusam 4 vagy 7 napig tartanak és most semmi. Érzem hogy fáj mintha meg akarna jönni de nem jön semmi. Meg jönnek a pattanások is és akkor is semmi. 17L2020. aug. 21. 00:53
1/7 anonim válasza:
Ha túl sokat stresszelsz, mindenféle változás állhat be a ciklusodban. Ha a következő hónapban sem jön meg, menj el orvoshoz.
2/7 anonim válasza:
A ciklusod a menstruáció első napjától, a következőt megelőző napig tart. A fogyás csak akkor hat rá, ha hosszabb ideig éhezteted magad, remélem nem erről van szó.
Sok mindentől késhet, akár egy egész ciklus is kimaradhat, egyelőre nincs miért aggódnod.
4/7 anonim válasza:
Nagyon sok oka lehet, hogy nem jön meg. Még fiatal vagy, valószínűleg csak szabálytalan. Akár 2 hetet is késhet, várj vele.
5/7 A kérdező kommentje:
1 hete kiderült hogy hamar fogytam le 5kg-t ez oka lehet hogy nem jött még mindig meg? Egyre jobban félek >.<
2020. aug. 25. 02:32
6/7 anonim válasza:
Van más panaszod? Ha nincs, engedd ezt el erre a hónapra. Ha úgy stresszelsz rajta, biztos nem fog megjonni. Nem élsz nemi életet, nem lehetsz terhes, ha nincs panaszod, olyan nagy baj nem lehet. Kérj időpontot az orvosodhoz, és felejtsd ezt el.
7/7 anonim válasza:
#5-ös Hány kg és cm vagy? Az 5kg-ot mennyi idő alatt fogytad le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!