Gáz egyedül betétet venni a helyi kisboltban?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 13:27
2/10 anonim válasza:
Nem, dehogy! Betétet venni sosem ciki, ne aggódj ilyesmi miatt.
3/10 anonim válasza:
Ez elég szomorú, hogy annyira tabu téma lett a menstruáció, hogy ez megfordult a fejedben :( Amúgy egyáltalán nem ciki
4/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy egyedül, vagy nem egyedül veszed? Amúgy azért árulják ott is, hogy vegyél, miért lenne gáz?
5/10 anonim válasza:
A feleségemnek is simán megvettem, tini lány eladóktól kértem segítséget. Soha senki nem vigyorgott vagy ilyesmi. 45/F 186 cm/105 kiló. :)
6/10 anonim válasza:
Utolsó! De aranyos vagy. Bár minden férfi ilyen lenne :)
7/10 anonim válasza:
Nekem volt hogy APÁT küldtem le venni igaz akkor már tampont használtam de leküldtem hogy vegyen mert szükség van rá és mindta hogy fiatal lányoktól kert segítséget akik segítettek neki és még egy csomag betétet is adtak neki AJÁNDÉKBA
mondom ilyen nincs
akkor 15 voltam
16/L
8/10 anonim válasza:
Ezek a dolgok pár év múlva annyira... irrelevánsak lesznek :) most nagyon ráparázol, talán még borotvát se mersz venni. Pedig ez tök oké dolog, senki se fog érte kinézni.
9/10 anonim válasza:
Nem ciki, megveszem női, férfi, fiatal, idős eladónál is, egyedül és nem egyedül is :D
Sőt, a férfem is megveszi ha úgy alakul, neki se szólt még be senki, hogy gáz lenne :)
10/10 Random Jóska válasza:
Igen, az igazi nők kettesben veezik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!