Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fura kinövés a kisajkakon?(töb...

Fura kinövés a kisajkakon?(többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval ezer éve hogy a jobb oldali kisajkamon található egy csomó. A csomó nem ici pici hanem rendesen látszik, körülbelül akkora mint amekkora jég szokott esni az égből🤣(tudom jó összehasonlítás). Szóval a színe nem olyan mint máshol odalent hanem kékes, lilás :(

Valaki ha már találkozott ilyennel akkor kérem elárulja hogy mi a csuda lehet ez?

(Sosem voltam nőgyógyásznál)

2020. aug. 18. 20:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom hasonlít a fibroma nevezetű jóindulatú daganatra
2020. aug. 18. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor ideje elmenni nőgyógyászhoz.
2020. aug. 18. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fáj, nem viszket, nem váladékozik, csak úgy ott van? Kemény vagy puha?

Szerintem mindenképp nézesd meg nőgyógyásszal, ha nincs semmi baj akkor maximum megnyugtat.

Én is voltam egyszer szűzen (feltéletelezem hogy szűz vagy ha még nem voltál nőgyógyásznál) mert nekem is volt valami (egészen más) ami aggasztott, de megnyugtatott hogy nincs baj. Ha nem akarsz egy férfi előtt kitárulkozni akkor keress egy nőt, én is nőhöz járok.

Ciki sem lesz mert látott ő már dokkal cifrább dolgokat, hidd el. Rettenetesen féltem az első alkalommal, de miután kijöttem, röhögtem magamon hogy ettől nem is kellett volna félni :)

2020. aug. 18. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Semmi gondot nem okozott eddig, csupán sosem láttam még ilyet. Puha viszont viszont volt hogy megnyomtam és éreztem, hogy a belsejében valami kemény van.

Köszönöm a válaszod <3

2020. aug. 18. 20:24
 5/5 Kerdesekkel teli ***** válasza:

Lehet hulyeseget irok, de nem lehet, hogy egy benott szorszal, vagy esetleg egy olyan pattanas, amelynek kivezeto nyilasa nincs?

A nyirokcsomok "megnagyobbodasa" valami hormonalis dolog miatt is gyakori, es hasonlok a 'tunetek'

Mindenkepp menj el dokihoz, megfogsz nyugodni a vizsgalat utan🙂

2020. aug. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!