Progeszteron tartalmú gyógyszer tényleg keslelteti a mensit?
Jovoheten jönne meg a mensim, és persze,hogy akkor mennénk nyaralni is.
Már kissé érzem a pms tüneteit, viszont nagyon fontos lenne, hogy pár napot eltoljam és ne jöjjön meg a kirándulás alatt. Pont fürdést terveztünk,èvi1 alkalommal van ilyen és nem szeretném rosszul érezni magam emiatt.
Olvastam ,hogy progeszteron tartalmú készítmények kesleltetik. Ti probaltatok már? Mikor és mennyit kellene vegyek ? 7 nap mulva jönne meg .
Vagy igen, vagy nem. Ezt így nem lehet előre megmondani.
Én pl csak progeszteron tartalmú fogamzásgátlót szedek, azóta egyáltalán nincs vérzésem.
Köszi!
És ezt mennyivel előtte kellene beszednem? Tehát ha 7nap múlva kellene megjojjon, szedjek mától?
Eleve honnan szedtél ilyen gyógyszert? Kérdezd tőle.
Nekem az első hónapban folyamatos vérzésem volt, utána múlt el, azóta nincs.
Én szedtem sokáig progeszteront a ciklusom második felében, nem tolta ki egyáltalán a menstruációt, de lehet, magasabb dózis esetén más a helyzet.
Ha nem nagyon brutális a menstruációd, úgy is élvezheted a nyaralást, használhatsz tampont vagy kelyhet fürdéshez, szedhetsz fájdalomcsillapítót.
Arefam
Az elso két nap nagyon intenzív a verzesem :( sós tóban fogunk fürdeni és gondolom ilyenkor nem lenne túl kellemes.
Utolsó, megkerdezhetem, hogy miért kellett szedned a tablettát? Milyen tünetekre írtak fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!