Nagyon faj ott lent es meg van duzzadva, valamilyen nemi
betegseg?
A kicsi erdes feluletet korul tudnad irni egy kicsit? Ha kicsit megfeszited a bort, akkor feher vagy sarga kis bogyokat vehetsz eszre, lehet amiatt tartod erdes feluletnek
2020. aug. 14. 21:55
2/12 A kérdező kommentje:
Igen olyasmi, es a makknal feheres valadekot vettem eszre ami ezelott meg kb soha nem volt
Szia!
Véleményem szerint, nem feltétlenül a szexre kell gondolni most mint gond okozó!
Lehet, h egy bakteriális fertőzést/gombát szedtél össze! Sajnos elég lehet egy nyilvános mosdó, strand, vagy tényleg bármi!
Ha zavaróak a tünetek nagyon(gondolom azok, hisz jó párszor én is voltam ilyen helyzetben) akkor a neten a tünetek alapján utána tudsz nézni, h milyen gond lehet ( [link] és utána tudsz kenőcsöt/kúpot venni a gyógyszertárba, az enyhítheti, meggyógyíthatja a gondokat.
2020. aug. 14. 21:56
Makknal? Nem a parod elovaladekat lathattad a makkjanal?
2020. aug. 14. 21:57
Fasza, herpesz lesz ez. Anno, mikor 20 éves voltam, és rbanc korszakomat éltem, több 1 éjszakás kalandom is volt, én is összeszedtem. "Jó" dolog...
2020. aug. 14. 22:03
6/12 A kérdező kommentje:
Igen en is a herpeszre gyanakszom mert paromnak sokszor utana a szajan is kijott
Eppen a mult heten voltam strandon, lehet ott szedtem ossze, vagy olvastam sok helyen hogy antibiotikumtol is el lehet kapni ezert arra is gyanakszom mert epp tegnap hagytam abba a szedeset 1 het utan mert beteg voltam
Egyébként nem gondolnám, hogy a barátodtól kaptál el valamit, de egyébként attól, mert ő körül van metélve, miért kisebb a valószínűsége annak, hogy elkaphattál valamit? A STD-k nem fitymabőrrel terjednek.
2020. aug. 14. 22:43
Bocs, STD = sexually transmitted diseases, szexuális úton terjedő betegségek :)
2020. aug. 14. 22:45
6, Ó, ne ringasd magad ebben. Ezt a partnered hozta (vagy te, ha valaki mással is csináltad), de orvos szerint ha állandó párkapcsolatunk van, akkor a nemi herpeszt mindig egy félreQrás okozza, kell egy harmadik fél, akitől összeszeded. Viszket, és ha kidörzsölöd, vagy kifakadnak a kis pettyecskék, akkor fájdalmas pisilni?
2020. aug. 14. 23:03
10/12 A kérdező kommentje:
Nem, a pisiles nem faj egyaltalan
Kapcsolódó kérdések: