Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális menstruáció?

Ez normális menstruáció?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, soha nem volt rendes menstruációm, betegség miatt. Eleinte nagyon erős volt, utána meg alig jött valami... Szóval nem igazán tudom mi a normális. Az orvos azt mondta, ha nagyon sok lenne látogassan meg, de nem tudom, hogy most menjek, vagy ne?!

Szóval ma van a 2. nap. Tegnap reggel szerintem rendesen volt, délután visszább maradt. Ma reggel már eléggé olyan voltam, de persze reggel, alvás után...

Azóta kB 3 óránként szoktam cserélni és sűrűn érzem, hogy folyik, de nem ömlik azért. Ha megmosdok, akkor is ugyanúgy egy pillanat múlva vörös a wc papír.

Vannak pici alvadt vér darabok, olyan fél centisek maximum.

Amúgy nem fáj semmim.

Ez normálisnak számít?

Nemigen van kitől kérdeznem, az orvost meg nem akarok ezzel zaklatni. Azt hittem egyértelműbb lesz, ha úgy lesz...

2020. aug. 14. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs nagy gond ott.

Ez nem rendkívüli így, ahogy leírtad.

2020. aug. 14. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs gond, a darabkák is beleférnek, és általában a második nap szokott a legerősebb lenni. Figyeld magad, ha még a negyedik napon is ilyen erős, akkor nézesd meg dokival, de nekem is hasonló volt. Évekig ömlött második, harmadik napon (de a második volt a csúcs). Éjszaka is átáztam. Szóval létezik ilyen.

Nagyon erős és nagy darabok távozását pl. okozhatja ciszta is. De amit leírtál még belefér.

2020. aug. 14. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez normális, de 2-3 napnál tovább nem szokott ilyen intenzitású lenni, fokozatosan kevesebb lesz.
2020. aug. 14. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is erős szokott lenni, éjszaka minimum 1 betétcsere. A sűrűbb, nagyobb darabok lehetnek amiatt, hogy sokat ülsz esetleg fekszel és amikor felállsz, megindul az egész. De teljesen normális.
2020. aug. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!