Folyhat a saját vérem a menstruációmkor?
Sziasztok!!
Lehetséges, hogy a saját vérem folyhat? Nincs olyan szaga, mint a menstruaciónak. Inkább hasonló, mint a saját vérszagnak. Fekete darabok is vannak benne, vagy nagy fekete vér darabok. Tegnap kicsit szédültem, mert volt enyhe hányingerem, de már elmúlt.
A menstruációm mindig 31-32 nap után jön meg, ritkán 28 napos. 5napig. Most 32 napos volt, tegnap jött meg. Előtte barnás folyásom volt. Nem szedek semmiféle gyógyszert, semmi fogamzásgátlót. Második nap mindig több, és erős vérzésem van, de szerintem sok mindenkinek a második nap így van. Erős hasigörcs, fájdalom kísérte amire vettem be fájdalomcsillapítót. Élek nemiéletet a pasimmal. 18 elmúltam. Nem vagyok terhes!!
Védekezünk (óvszerrel), és már elég régóta nem szexeltünk.. Mert előtte volt bakteriális vaginozisom.
Előtte szokott lenni nekem székrekedésem, meg véres székletem, de az állítólag az aranyértől volt. Lehet vérszegény vagyok? Azt más tünet is kísérheti nem? Vagy csak túl gondolom? Menjek dokihoz?
Persze, hogy az én vérem. Csak az érdekel hogy ez menstruációs vér, vagy ez a saját vérem, ami nem a menstruációm. Ennyire hülyék nem lehettek, hogy nem értitek..
Alvadt vér szokott lenni néha azt tudom:D
A menstruációs vér nem alvad meg. Illene tudni! A válaszolóknak is...
Amit alvadt vérdarabnak látsz, az a levált méhnyálkahártya.
#9!
“ Amennyiben a vér lassan távozik, előfordulhat, hogy megnő a szervezetben a vérveszteség megakadályozásáért felelős véralvadási ágens, a fibrin mennyisége, így a vér összegyűl, alvadni kezd.”
Illene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!