Szerintetek hogy tartja magát manapság ilyen jól pár 30-as, 40-es nő?
Tehát a kérdésem igazából arra vonatkozik, hogy manapság egyre több olyan 30as 40es nőt látok, akik bőven letagadhatnák hogy 30 x, 40 x évesek. Gondolok itt a testükre, sportosságra, és a hajuk, bőrük egészséges kinézetére. Az se kizárt már, hogy 50 valahány évesen is jóval fiatalabbnak gondolom. És kifejezetten nem a celebnőkre gondolok, sem a plasztikai beavatkozásokra. Hanem az utcán mászkáló "átlagos nőkre". (senkit nem akarok ezzel megsérteni) Jó persze a nevető és a grimasz-ráncok (én így hívom) vannak, meg nem felfújt lufi melleik vannak ugye, sem kacsaszáj, de mégis formában tartják magukat amennyire lehetséges. Azért szerintem régebben ilyen 40, 50 tájt jobban megasszonyosodtak, és kevésbé voltak ilyen csinosak mint most. Szerintetek ez milyen életmódnak köszönhető, hogy csinálják az ilyen nők? Én is szeretnék olyan csinos maradni.
20/L
Nem értek egyet. Attól, hogy valakinek gyereke születik, még nem kell alárendelje magát. Nem kell a gyerek mellett üljön az anyja napi 24 órában, az egyiknek sem tesz jót. Ha az anya tud magára is időt fordítani, akkor sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. Ez csak pozitív irányba fogja befolyásolni a kapcsolatukat.
Nekünk 3 kisgyerekünk van. A feleségem eljár sportolni, kozmetikushoz, körmöshöz. Odafigyel magára és egyre fiatalabbnak néz ki.
Ilyenkor én is ugyanúgy ki tudom venni a részem a gyereknevelésből. Sőt.
Ezt írtad: "Valamit valamiért, lehet szépek, csinosak, fiatalosak, de rossz a kapcsolatuk a gyerekükkel."
Ezt inkább csak önigazolásnak tartom. Általában azok mondják ezt, akik nem engedhetik meg maguknak (külső vagy belső okok miatt), hogy saját magukra is legyen idejük. Sok ilyet ismerek. Nem az a jellemző rájuk, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyerekeik lennének.
10-es, ha elolvastad volna amit írtam, és nem erre a "csinos szülő, nem jó szülő" dologra éleződtél volna ki, akkor láttad volna, hogy VALÓSZÍNŰLEG nem így van, csak van plusz segítség.
Meló mellett, gyereket egyedül nevelő anyuka aki még emellett ennyit foglalkozik a kinézetével, na annak nem valószínű hogy jó a kapcsolata a gyerekkel.
TEHÁT:
- jó anyagi körülmény (dolgozhat, de valószínűleg nem 3 műszakban tolja)
- nincs gyerek
vagy
- segítség gyerekkel (férj, nagyszülő, dada szerepében)
- genetika
Ezek állhatnak a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!