Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek hogy tartja magát...

Szerintetek hogy tartja magát manapság ilyen jól pár 30-as, 40-es nő?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdésem igazából arra vonatkozik, hogy manapság egyre több olyan 30as 40es nőt látok, akik bőven letagadhatnák hogy 30 x, 40 x évesek. Gondolok itt a testükre, sportosságra, és a hajuk, bőrük egészséges kinézetére. Az se kizárt már, hogy 50 valahány évesen is jóval fiatalabbnak gondolom. És kifejezetten nem a celebnőkre gondolok, sem a plasztikai beavatkozásokra. Hanem az utcán mászkáló "átlagos nőkre". (senkit nem akarok ezzel megsérteni) Jó persze a nevető és a grimasz-ráncok (én így hívom) vannak, meg nem felfújt lufi melleik vannak ugye, sem kacsaszáj, de mégis formában tartják magukat amennyire lehetséges. Azért szerintem régebben ilyen 40, 50 tájt jobban megasszonyosodtak, és kevésbé voltak ilyen csinosak mint most. Szerintetek ez milyen életmódnak köszönhető, hogy csinálják az ilyen nők? Én is szeretnék olyan csinos maradni.

20/L

2020. aug. 11. 13:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem az állandó, rendszeres, hosszú ideig tartó szolizástól inkább felgyorsul a bőröregedés. Van olyan ismerős nő a városunkban akiről tudjuk, hogy már 10-15 éve rendszeresen szolizik és horrorisztikusan csúnya a bőre, nagyon ráncos, de az a lényeg hogy "szép barna" 😅 a manikűr nem ad semmi pluszt a kinézethez, egy tiszta rövidre vágott köröm is szép, a kozmetikussal együtt amúgy is havonta 1-2 óra max. A futás vagy egyéb is napi 1 óra, igazából szerintem ennyi jár az embernek, pláne reggel, ha még kicsi a gyerek, lehet még alszik. A szülő-gyerek kapcsolat nem ettől függ szerintem. Az mitől jobb ha otthon ül a gyerekével, de egész nap a telefont nyomja, meg Facebookozik? Mert az sem minőségi idő, attól hogy "felügyeli a gyereket", közben egésznap csetel a kanapén. Ha meg már nagyobb a gyerek, elmehetnek együtt is kimozdulni, mozogni, legalább a gyerek is megszereti a mozgást.
2020. aug. 11. 13:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet. Attól, hogy valakinek gyereke születik, még nem kell alárendelje magát. Nem kell a gyerek mellett üljön az anyja napi 24 órában, az egyiknek sem tesz jót. Ha az anya tud magára is időt fordítani, akkor sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. Ez csak pozitív irányba fogja befolyásolni a kapcsolatukat.

Nekünk 3 kisgyerekünk van. A feleségem eljár sportolni, kozmetikushoz, körmöshöz. Odafigyel magára és egyre fiatalabbnak néz ki.

Ilyenkor én is ugyanúgy ki tudom venni a részem a gyereknevelésből. Sőt.

Ezt írtad: "Valamit valamiért, lehet szépek, csinosak, fiatalosak, de rossz a kapcsolatuk a gyerekükkel."

Ezt inkább csak önigazolásnak tartom. Általában azok mondják ezt, akik nem engedhetik meg maguknak (külső vagy belső okok miatt), hogy saját magukra is legyen idejük. Sok ilyet ismerek. Nem az a jellemző rájuk, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyerekeik lennének.

2020. aug. 11. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

10-es, ha elolvastad volna amit írtam, és nem erre a "csinos szülő, nem jó szülő" dologra éleződtél volna ki, akkor láttad volna, hogy VALÓSZÍNŰLEG nem így van, csak van plusz segítség.

Meló mellett, gyereket egyedül nevelő anyuka aki még emellett ennyit foglalkozik a kinézetével, na annak nem valószínű hogy jó a kapcsolata a gyerekkel.

TEHÁT:

- jó anyagi körülmény (dolgozhat, de valószínűleg nem 3 műszakban tolja)

- nincs gyerek

vagy

- segítség gyerekkel (férj, nagyszülő, dada szerepében)

- genetika

Ezek állhatnak a háttérben.

2020. aug. 11. 13:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Ne vegye senki ezt a válaszomat támadásnak, nem akarok ezzel megbántani senkit... de az hogy valaki egy egyedülálló édesanya támogató háttér nélkül és rosszul fizető gürcölős melóval, az egy rossz életkörülmény, amit nem "kapott az élettől", hanem kialakított magának. A ettől függetlenül, van olyan aki törekszik arra hogy a ezt jobbá tegye, valaki pedig beletörődik, és mindent ezzel magyaráz, mondhatni ezzel takarózik. És ettől függetlenül van aki így is egy igényes nő, viszont van olyan gyermektelen egyedülálló, jól kereső asszony is, akit nem érdekli a saját teste, az egészsége. 20 éves kortársaim közt is van olyan aki már bukfencezik le azon a bizonyos "lejtőn".
2020. aug. 11. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Legfontosabb a genetika, te ehetsz bármit meg sportolhatsz vagy akármi ha nem olyan a genetikád. Én 31 vagyok és max 21nek nézek ki. Pedig nem sportolok meg semmi, ilyen egyszerűen a genetikám, hogy koromnál fiatalabbnak nézek ki és érzem is magam.
2020. aug. 11. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem elég ha valakinek van jó genetikája, tehetsége, esetleg sportolt fiatalon, tán komoly szinten is az megmarad, elég sulyzóznia pár percet, vagy kocogni egyet máris vonzónak néz ki, még edzőterem se kell. Most ezt vetted észre, de azért nem ritkák a kertben dolgozó vagy természetes szépséggel rendelkezők akik később is megmaradnak jó formában. De ez is viszonylagos, van aki husosan is jól néz ki és aki vékonyan is arányos.
2020. aug. 11. 14:24
 17/19 A kérdező kommentje:
#15 részben igaz lehet. Viszont én azt figyeltem meg, hogy van olyan akinél kiüt az előző 10, 20 év életmódja is. Perpillanat én sem figyelek oda az étkezésemre, hébe-hóba sportolok néha, kozmetikust sem látogatok, drogériás termékeket használok, néha kint maradok iszogatni a barátaimmal, tehát vonok meg ritkán alvást magamtól, és nem idegen olyankor az alkohol, mégis csinos vagyok, még! 20 évesen persze, hogy ez még nem üt ki. De azért aki ezt később is folytatja, idősebben már a teste se fog úgy reagálni rá. Nem úgy regenerálódik már semmi egy idő után.. Ezért gondolkodom rajta, hogy lehet ideje lenne változtatni.
2020. aug. 11. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem merülök bele, de kezdjük már ott, hogy a 30-40-es még egyáltalán nem nagy kor!
2020. aug. 11. 16:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem is kell belemerulni tovabbi szep napot
2020. aug. 11. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!