Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációkor ti is mindig a...

Menstruációkor ti is mindig a hátatokon alszotok?

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon fáj miatta a hátam hogy ilyenkor így kell feküdnöm.. Ti is így szoktátok? Én pl. ha oldalra fekszek félnék hogy kimegy oldalt, hason se merek.

2020. aug. 11. 00:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig hason alszom, tökmindegy hogy épp menstruálok vagy sem.

Éjszakai betétet rakok be éjjelre, az hatalmas, mindent felfog.

2020. aug. 11. 00:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig oldalt alszok ilyenkor
2020. aug. 11. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De nem ám. Elég kényelmetlenség ez önmagában is, nemhogy még aludni se alhassak úgy ahogy szoktam. Szorosabb bugyit veszek, betét és alszom reggelig ahogy kényelmes. Max a bugyi lesz pecsétes ha elcsúszik kicsit a betét forgolódás miatt, azt meg kimossa a mosógép.
2020. aug. 11. 00:29
 4/11 anonim válasza:
100%
Én nem szoktam törődni azzal ha kimegy. Kimosom az ágyneműt és kész. Ne félj ettől. Én ha menstruálok akkor is úgy alszok ahogy kénylemes. Egyet értek az előttem szólóval az éjszakai betét nagyon hasznos.
2020. aug. 11. 00:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak hason tudok elaludni, szóval ez ilyenkor sincs máshogy.

Egyébként éjszakait rakok be és húzok egy rövid de szoros(cica) nadrágot a pizsi alá és az nem engedi elcsúszni a betétet. De egy törölközőt is rakhatsz magad alá és akkor nem lesz olyan a lepedő;3

2020. aug. 11. 00:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak engem anyukám mindig leszid ha bármi olyan lesz, ezért ilyenkor nem merek kockáztatni.. De majd kipróbálom akkor hason, éjszakai betéttel, mert én is akkor tudok a leghamarabb elaludni.
2020. aug. 11. 08:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél magad alá egy nagy törölközőt, ha ekkora tragédia ha az ágynemű esetleg véres lesz. Vegyél fel szoros bugyit/kisnadrágot, éjszakai betétet. Ha hason alszol, kicsit rakhatod előrébb a betétet a bugyiban.
2020. aug. 11. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az átvérzés megakadályozására betétet és tampont is szoktam használni az erősebb napokon
2020. aug. 11. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a legeslegelején aludtam háton, törölközővel, mert féltem. De aztán áttértem az éjszakai betétre, ami hosszabb elől-hátul, és úgy alszom ahogy eddig is.

Tegyél magad alá törölközőt, amit csak erre a célra fogsz használni, tegyél be éjszakait, húzz szoros alsóneműt, esetleg a pizsamanadrág alá felvehetsz egy rövid cicanadrágot ha nem érzed eléggé biztonságosnak.

2020. aug. 12. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen függ az alváspóztól, hanem inkább attól hogy mennyit mozgolódsz/forgolódsz.

Én az oldalamon alszok mindig és akkor is. Sokat mozgok ilyenkor, de sosem folyt ki. Pedig erős vérzésem szokott lenni.

Használj éjszakai betétet az jóval nagyobb, illetve rakj magad alá egy régebbi törölközőt amit amúgy is kidobnál. :))

2020. aug. 15. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!