30-45cm (bevérzett cysta) a bal ovariumban, ez mit jelent és mihez kezdjek most?
Nagyon félek, néha nyilal az alhasam mikor mozgok.
Most voltam nőgyógyásznál és azt mondta, hogy ez eltarthat 3-6 hónapon keresztül, míg felszívódik.
Elképzelhetetlennek tartom azt hogy 3honapon keresztül üljek és kevesebbet mozogjak, mozgás képtelennek érzem magam..
22éves vagyok
Nekem is volt hasonló méretű, mint neked. Volt egy kB 3 hetes időszak, amikor szinte mindig fájt (az együtt létre képtelen is voltam, mert akkor még elviselhetetlenebb volt a fájdalom). Utána szerencsére már csak menstruációkor illetve peteéréskor éreztem azt az erős szúró érzést, később már csak menstruációkor. Fél éve derült ki, hogy ez van és most 2 hete mentem vissza orvoshoz és azt mondta, hogy felszívódott. Ennek ellenére még mindig érzem azt a szúró érzést a menstruációm első két napjában.
Xiloxot szedtem amikor úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább és egy kis időre segített (néha görcsoldót is szedtem mellé) .
Szóval nyugi egy kis idő után már nem fogod magad mozgásképtelennek érezni, de addig is kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!