Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A sapka miatt hullana a hajam...

A sapka miatt hullana a hajam és mi a teendő ilyenkor vele?

Figyelt kérdés

Sapkában vagyok többnyire, ha olyan alkalom adódik (barett sapka). Nyár van, izzad a fejbőröm jobban és nekem alapból az arcbőröm és fejbőröm zsíros. Észrevettem, hogy egy hete elkezdett egész szépen hullani. Nem tudom, hogy mi a baja. Szép hosszú és terebélyes volt már. Most satnyult kicsit, amúgy is vékonyszálú, tehát jobban megérzem. Szeretném megőrizni, ahogy csak lehet, úgyhogy azt szeretném meg tudni, mit használjak rá, hogy ne hulljn, vagy egyáltalán a sapka okozná ezt? Mit tudnék vele tenni? Katonák véleménye is érdekelne, ők mit használnak (akinek hullós a haja) rá, mit javasolnak, de olyanoké is, akiknek szintén benne van a körében, hogy valamilyen ok miatt védősapkát, bármit kell viselnie és tapasztalt ilyet. Nem tudom, hogy attól van-e, de azóta kezdődött. Egyébként leengedve viselem, hogy kapjon a fejbőr levegőt. Most nézegettem még ilyen UV védelem és káros gyökökkel szembeni védelemre hajspray-t, nem tudom, érdemes-e azzal próbálkoznom... vagy...?

Típus: zsíros fejbőr, vékonyszálú haj, hullásra hajlamos.

Köszönöm a segítséget, válaszokat.

2020. aug. 8. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Okozhatja az is,ha sokszor viselsz sapkát. De az a baj te tudod mennyire szokott és most mennyire vészesen hullik. Én a helyedben felhívnám az orvost elmondani neki a panaszod,aztán ha úgy látja bemész. Ő lehet ajánlana rá valamit és gyorsan túl lennél rajta. Csak kicsit aggódom mer sok betegség kíváltója lehet a hajhullás. És hát jobb előbb észrevenni, ha esetleg valami komolyabb lenne. De ha nem megnyugodhatnál és lenne rá valami spray-d vagy balzsamod vagy mit tudom én.
2020. aug. 9. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Sokszor viselek, igen.
2020. aug. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!