Miért vérzek maszti után?
Nem tudom mi a fene ütött belém. Eddig kézzel csináltam, most meg feldugtam egy nagy uborkát. Hülyeség volt tudom, nagyon megbántam. Eleinte csak egy kicsit ment be, aztán nyomtam és nyomtam, már kezdtem élvezni és mintha az akadály megszűnt volna és onnantól kezdve problémamentes volt. Aztán felálltam és a lepedő alattam véres volt. Közepes mennyiségben. Tényleg nem fájt semmi. Megmosakodtam és csak vér jött ki belőlem, meg egy kis darab valami. Mint menzesz közben, ilyen szilárdabb vér darab.
Lehet, hogy mennem kell majd nőgyógyászhoz. Először mennék.
(Más miatt)
Nyilván ő már azt látná, hogy elvan szakadva? Ha a szüleim megkérdeznének tőle, hogy szűz vagyok-e még mit mondana? A titoktartástól függetlenül, mivel beleeggyeznék. Ez azt jelentené, hogy már nem vagyok szűz?
Így konkrétan egy uborka vette el a szüzességemet.
Ez lelkileg elég rossz érzés.
Nagyon félek 😢😭🥺
16L
Rendben :)
Köszönöm! Mindenre válaszoltál amit tudni szerettem volna.
Szia!
Uborka helyett tényleg valami mást kéne kitalálni, de remélem jól lefertőtlenítetted, és nem piszkosan dugtad be! :)
Az, hogy véreztél, nem baj. Ez azt jelenti, hogy átszakítottad a szűzhártyád. A legtöbb lány vérzik. Van, aki jobban, van aki kevésbé.
Tényleg nincs miért aggódni. Nyugiiiiiii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!