Mensi előtti kellemetlen érzést lehet csillapítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok csajok. 22 vagyok és eléggé rossz közérzetem lesz mindig mensi előtti napokban. Főleg alhasi fájdalmak, hànyinger és fejfájás. Tudom ilyenkor hogy megjon és most is ma kezdtem el ezeket a tuneteket. Lehet ezeket valahogy csillapitani, marmint hogy ne legyen ott az az erzes, szerintem tudjatok mirol beszelek. Foleg az alhasi a rossz nekem. Mas is megerzi ha megjon neki? Ez par nappal elotte szokott es mindig izgulok, ne azzak az de mindig van betet nalam mostanaban ha igy erzek. Bocsi a hibakerr es nincs ekezet, rossza billentyuzetem :/. 22l2020. aug. 8. 14:14
1/3 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni, a PMS tünetek a hormonrendszered normális működéséből adódnak.
2/3 anonim válasza:
Mensi előtt 5 nappal kezdj el szedni Nurofent 3x1- et! Háziorvos ajánlotta, nekem bevált!
3/3 anonim válasza:
Igyál kamilla teát nekem az bevált vagy szedj premens-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!