Felhívtak a nőgyógyászatról(?)
Figyelt kérdés
A múlt héten voltam citológián, és ma hívtak a nőgyógyászatról, de sajnos nem tudtam felvenni azóta nem veszik fel, írtam e-mailt is. Miért hívhattak? Baj van? Titeket szoktak hívni utána? Ez volt az első ilyen vizsgálatom. Azt mondta a nőgyógyász, hogy nem keresnek.2020. aug. 6. 12:24
1/11 anonim válasza:
Nem szoktak hívni ha minden oké, persze valami apróbb dolog is lehet, ne ijedj meg, hívogasd őket.
2/11 anonim válasza:
Próbáld elérni az orvost.Vagy nem sikerült a mintavételed, vagy találtak valamit.
3/11 A kérdező kommentje:
hívogatom folyamatosan, eléggé félek
2020. aug. 6. 12:30
4/11 anonim válasza:
1 hét igen kevés. Nekem mindig 2 hét az mire jön az eredmény pedig magándoki.
Nem értékelhető szerintem a minta,ne aggódj.
5/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, hogy csütörtök pénteken jelentkeznek, ha van valami, szóval ez az az idő, remélem igazad van, mindenesetre kedvesek vagytok, ment a zöld!:) kiírom ha megtudom
2020. aug. 6. 12:44
6/11 A kérdező kommentje:
Visszaírtak az e-mailre,
"Azért kerestük telefonon, mert megjött Cytologiai eredménye.
Mellékletben csatoljuk"
én meg már majdnem szívértágulatot kaptam :D
2020. aug. 6. 13:22
7/11 anonim válasza:
Na akkor jó. Szerencse,hogy ilyen hamar jön én mindig aggódok mi lesz az eredményem,de 2 hetet kell várni :(
8/11 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem lesz baj! :) mikor voltál? jön nem soká már?
2020. aug. 6. 13:32
9/11 anonim válasza:
Köszönöm. A héten kell nekem is jönnie (2 hete voltam),de nem szólnak én hívom őket. 2-3 hetet mondtak most. Volt sajnos 2 éve egy rosszabb eredményem és műtöttek is,azóta parázok.
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem is volt mar jobb mint a mostani :( fel ev mulva ismetelni kell, akkor remelem mar nem lesz baj, de tuti nem lesz baj nalad sem!:)
2020. aug. 6. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!