Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Mennyire tudják...

Lányok, nők! Mennyire tudják az ismerőseitek, hogy éppen menstruáltok-e?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 09:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Párom tudja. Meg ha a kollégáim (csak férfiakkal dolgozom) kezdenek felidegesíteni, akkor szólok nekik, hogy most épp paradicsom szezon van, ne húzzanak fel. Röhögnek egyet és békén is hagynak :D
2020. aug. 6. 09:31
 12/23 anonim ***** válasza:
11%

11 Micsoda ledegradálása ez a menstruációnak! Paradicsom szezon. :(

A menzesz azt mutatja, hogy nagyon rendben van a szervezeted, minden működik (na jó, nem minden, de sok minden). Örülni kéne neki és nem leparadicsom szezonozni. :(

2020. aug. 6. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Jaj tényleg a párunk... Hát neki meg kell mondani.
2020. aug. 6. 09:37
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés szerintem arra irányult , mennyire veszik észre mások a a menstruációt rajtatok. Pl ingerültség stb.
2020. aug. 6. 09:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha oka adódik simán elmondom a családnak, barátoknak. Anyukám mindig tudja, mert neki szoktam panaszkodni.
2020. aug. 6. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
88%

14. Értem és igen, szerintem is.

Rajtam nem lehet észrevenni. Nekem nincs se puffadás, se fájdalom, semmi. Jó későn is jött meg, igaz. 15 éves voltam már akkor.

2020. aug. 6. 10:17
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Anya szokta tudni meg a legjobb barátnőm. Anya ált. azért mert ő veszi a betétet, ergó tudja mikor van.

Legjobb barátnőmmel meg mindent megosztunk egymással, ha strandra megyünk akkor megbeszéljük kinek mikor lesz, meg volt pl. hogy nekem pont ballagásra jött meg és meséltem neki hogy hogy kibaxott velem:)

2020. aug. 6. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A párom tudja, a többiek nem hiszem. Se nem jelentem be, se nem viselkedek másképp.
2020. aug. 6. 15:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anya szokta tudni meg a barátom

Akkor sokkal hisztisebb vagyok mint általában

16/L

2020. aug. 6. 15:36
 20/23 anonim ***** válasza:
96%

12

Na, te is valami ős asszony lehetsz, aki eufórikusnak éli meg a paradicsomszezont.

Jaja, tényleg minden rendben van nálam, csak a méhem adenomiózisos 20-on évesen. Cseszhetem, hogyha majd babát szeretnék és félnem kell attól, hogy a 2. vagy 3. trimeszteltem elvetélek. Hisz, a dokim is megmondta, ki kellene venni azt a csúnya, gonosz uterust. De(!) legalább megvan, minden átkozott hónapban! Ezaz!

11-es voltam

2020. aug. 6. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!