Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindennapos folyás csökkentése...

Mindennapos folyás csökkentése hogyan??

Figyelt kérdés

Helló.

Mielőtt mindenki rávágná, nőgyógyász, voltam és szerinte minden rendben van, teljesem egészséges vagyok. Mostanában sok fehér folyásom van vagy hogy nevezzem. Olyan mintha bepisilnék mindig. Hiába fürdök utána fél óra és érzem, hogy nedves. Nincs rossz szaga, normális állaga van, csak sok. Megőrjít, hogy mindig betétet kell hordanom és ez által, nem tud szellőzni de viszont átázni sem akarok. Csajok akik hasonló helyzetben vannak, nektek mi vált be a csökkentésére, ha lehet egyáltalán? Tudom, hogy természetes de zavar. Úgy vágyom arra , hogy egyszerűen csak egy bugyit tudjak felvenni, tisztasági betét nélkül (legvékonyabb). Mit javasoltok? Fiúk, kérlek a perverz és nem ide való kommentektől kíméljetek, mert ignorálni fogom úgy is. Privátot meg mindenképp mellőzétek. Ilyen kérdéseknél folyton kapok sajnos. 23L.

2020. aug. 5. 13:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
5-ös látom végigolvastad. pont hogy meg akaarok tőle szabadulni, hogy szellőzhessen. és igen hordok mmint emlitettem.
2020. aug. 5. 15:06
 12/12 A kérdező kommentje:
irigylem az olyan csajokat akik simán eltudnak lenni egy bugyiban egész nap is akar...
2020. aug. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!