Nők, akik betétet használnak: miért tartjátok jobbnak a betétet a tampontól?
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 11:08
11/14 anonim válasza:
#5 ne haragudj már, de ha valaki a betetet jobban szereti az már hulye picsa? Mindenkinek más a kényelmesebb és jobb, természetesen a betétet azonnal kicseréli szerintem mindenki ha érzi hogy “zúdul”
Mellesleg a tamponra is lehet undorító dolgokat mondani. Szóval azt mondom kinek mi, és nem kell rögtön leszolni a másikat főleg nem ilyen parasztul ha nem azt szereti mint te.
12/14 anonim válasza:
Mert kényelmesebb. A tampon irritál ha bent van, nem szeretem használni.
13/14 anonim válasza:
Olyan gyenge a menstruáción hogy nem tudok tampont használni.
14/14 anonim válasza:
Mert kényelmesebb, sokkal rugalmasabban kezelhető (pl akkor cserélem, amikor akarom, nem kell megvárni, h teli legyen. Könnyebb nyomon követni a folyamatot (pl szín, állag stb szempontjából). Jobban tud tisztulni a hüvely, kevésbé macerás a cseréje stb. Szerintem jobb az, ha kint van a cucc, mint bent. Igazából ugyanúgy felgyülemlik a vér ennél is-annál is, a különbség szerintem csak annyi, h a betéten látszik, a tamponban meg nem. Nyilván nem kell vérben ücsörögni, ha kezd kellemetlen érzés lenni, akkor le kell cserélni, és meg van oldva. Tampont csak akkor érdemes, ha teljesen megtelt, és szerintem kivételkor az is van annyira undi, mint a betét... sőt... főleg, ha még utána folyik is ki még valamennyi. Én próbáltam mindkettőt, de a betét sokkal jobban bevált, mint a tampon. Ha valaki kitapasztalta a megfelelő használatot, akkor semmi kellemetlenséget nem okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!