Egyedül vagyok, mint olyan nő akin észre se lehet venni ha menstruál?
Figyelt kérdés
Nem hisztizek, nem eszek többet, meg semmi 😅😂.
Folyton látom így, hogy a nők elviselhetetlenek, ha megvan nekik. Nekem a barátom is csak azért tudja mikor van meg, mert akkor nincs szex.
Vagytok még rajtam kívül ilyenek? 😅
24/l
2020. júl. 30. 12:23
11/16 anonim válasza:
Ez nem a te érdemed, hanem a hormonjaidé és genetika.
Van olyan, aki észre sem veszi a menopauzát, nincsenek hőhullámok, egyéb tünetek, de ez kb. 5-10 %-a a nőknek. Ez nem választás kérdése. Szerencsések, ahogy te is.
12/16 anonim válasza:
Nekem évek óta az első nap fixen mindig pokolian fájdalmas (megizzaszt, hányinger, megbánom hogy nőnek születtem) , utána lutri mert görcsöl random hébe-hóba, ott lent kivül is érzek néha valami tompa fájdalmat, de ezt nem tudom elmagyarázni. 😅 És múltkor amikor ezt meséltem a legjobb fiú barátomnak, azt mondta hogy sosem szokta észrevenni rajtam. Személyiség, HORMON függő szerintem... ha fájdalommal jár, akkor az is nagyban szerepet játszik hogy mekkora a fájdalom küszöböd. Én pl meg se nyikkanok, csak tűröm, és mással se leszek bunkó, mert nem tehet róla 💁🏼♀️ Ugyanúgy élem a hétköznapokat, "nem vonom ki magam a forgalomból". Nem tartom ezt különlegességnek. 20/L
13/16 anonim válasza:
Nyilván nem te vagy az egyetlen a világon. Én is ugyanúgy viselkedek, mint bármikor máskor. Se érzelmileg, se fizikailag nem visel meg, észre se veszem, annyi bonyodalmat hoz az életembe, hogy időnként cserélnem kell a betétet/tampont. De ez nem az én érdemem, hanem a testemé, egyszerű szerencse kérdése.
14/16 anonim válasza:
Hát rajtam látszik mert egész nap fekszek
15/16 anonim válasza:
Én észre sem veszem, ha megjön, engem ugyan nem érdekel a menzesz! :DDD
Ugyanolyan vagyok, mint Te! :D
16/16 anonim válasza:
Örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!