Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Volt egy egyéjszakás kalandom, óvszert nem használtunk, de kivette, nem sokkal, mielőtt elment. Az ovulációm után 2 nappal volt az aktus.
2020. júl. 29. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártottál senkinek, ebben igazad van, de ha csak ilyen félinformációkat ideböfögsz, attól nem leszünk előrébb.

Ahogyan előttem írták, nem lehet a kérdésedre válaszolni mert nem tudhatjuk, hogy az aktus 7.-e előtt vagy után volt mivel azt nem írtad le.

2020. júl. 30. 11:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Az aktus két napja volt.
2020. júl. 30. 14:59
 13/16 A kérdező kommentje:
3 hete egy kiszakadt gumi miatt vettem be a 72 órásat. Nyilván azzal tisztában vagyok, hogy ha aktus után beveszem, nagy valószínűséggel nem leszek terhes, ez az aktus bőven utána történt. Ismételten elmondom, tudok a nemi betegségekről, el is fogok menni szűrésre, de itt most nem ez volt a kérdés. Szóval, annyi érdekelne még, hogy van e bármilyen hatása annak, hogy nemrég használtam 72 órásat?
2020. júl. 30. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, a sürgősségi fogamzásgátló használata után egész ciklusban szükséges a védekezés.
2020. júl. 30. 15:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem terhes, sem nemibeteg.
2020. aug. 13. 02:12
 16/16 anonim ***** válasza:
A nemi betegséget nem lehet kizárni, pld. a HIV ablak periódusa 4-6 hét, ennyi idő alatt nem kimutatható.
2020. aug. 13. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!